LA Elektrisk Gitar fra Gear4music, Hvit

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr 882 Utsalgspris kr 1 102 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 3 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 3 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 4 års garanti: kr 79
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

4 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 4 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 4 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Los Angeles Elektrisk gitar fra Gear4music
 • Tildelt 4 av 5 stjerner av Music Radar
 • Allsidige toner for både rytme og solo
 • Komfortabel, slank og konturert kropp
 • Gitaren kommer med en gratis gigbag og lead

LA Elektrisk Gitar fra Gear4music, Hvit

- detaljer

En slank og allsidig gitar som virkelig kan rocke! Lett å spille og med et bredt utvalg av toner, Los Angelesen er ideell for den nye gitaristen. Los Angelesen kommer levert med en gratis gigbag og lead, og har alt du trenger for å transportere og plugge inn din gitar for leksjoner, øvelser, konserter og jamming.


Produktreferanse: 0006

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Klassisk still og allsidig lyd

Denne Los Angelesen er en rimelig måte for nybegynnere å lære og spille noen av musikkens mest respekterte gitarstorheter. Den elegante doble cutawaykroppen og de glitrende tonene av de tre singel-coil pickupene er inspirert av noen av de mest legendariske gitarene i musikkhistorien.

LA kan produsere alt fra dyp rockknas, og jangly blues til glitrende høyder, og kan brukes både til rytme og ledende gitar ved å snu på en bryter. 5-veis velgeren gir tilgang til mange gitarlyder - toner for alt fra rock, blues og funk til jazz. Singel coil pickupene er kjent for sine lyse, skarpe og klare lyder. Halspickupen produserer en mild men full twang og i broposisjon gir den en ren, akustisklignende lyd.

Lett spillbar hals, komfortabel kropp

Den solid, formede kroppen til LA gitaren gjør det behagelig å spille. Med en kropp laget av paulowniatre er dette instrumentet lett og enkelt å håndtere. Den dype sunburst finishen er matchet med et hvitt 3-lags plekterbrett og maskinvare i krom, som utfyller denne gitarens klassiske design.

LA's hals i full størrelse med 22 fretkombinerer en lønnerygg med et gripebrett i rosentre. Glatt lønn gir komfortable, raske og enkle bevegelser langs halsen for de raskere passasjene, mens med gitarens doble cutawaydesign kan du rippe gjennom fantastiske soloer med enkel tilgang til høyere bånd. Gripebrettet i mørkt rosentre legger en mild dybde og varme til gitarens lyd med mye sustain.

Hvis du liker raske bytter eller bluesvibrato er LA utstyrt med en vintage 6-punkts tremolo. Hvis du foretrekker det litt roligere, er tremolo armene flyttbare og kan festes ved behov. Gitaren har også volumkontroll og to toneringer, alt innen rekkevidde for raske justeringer under en konsert.

Anmeldelser av LA elektrisk gitar

Denne gitaren ble tildelt 4 av 5 av Music Radar i en gjennomgang.

"Denne gitaren har en egen lyd, og den har en myk varme... Den er ganske elskverdig." Guitar & Bass Magazine

"... de har klart noe spektakulært - instrumenter som både høres og ser bra ut og føles som de vil holde disse kvalitetene til du er klar til å oppgradere." Play Music Magazine

Spesifikasjoner

LA elektrisk gitar

Kropp og Bro:

 • Modell: LA elektrisk gitar
 • Kropp: Paulowniatre
 • Finish: Hvit

Nakke og gripebrett:

 • Hals: Lønn
 • Halsledd: Bolt-on
 • Gripebrett: Rosentre med dotposisjon innlegg
 • Skala: Full størrelse 648mm / 22 Bånd

Pickups & Maskinvare:

 • Deler: Koreansk maskinvare
 • Plekterbrett: Hvit 3-lags
 • Maskinhoder: Støpt krom
 • Tremolo: Standard 6-punkts vintage (inkluderer avtakbar tremolo arm)
 • Hardware: Krom
 • Pickups: 3 x singel Coil (reverse wound midt pickup)
 • Kontroll: 1 x volum, 2 x Tone, 5-veis Pickupvelger
 • Tilbehør: Gigbag, Jackkabel og Allen keys

Gear4music - en revolusjon innen konkurransedyktige priser, høykvalitets musikkinstrumenter og premium musikkutstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra rundt om i verden å utvikle vår egen Line av musikkutstyr. Vårt mål er å gi våre kunder et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr, inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messinginstrumenter, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til kundene våre, sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Vi arbeider tett sammen med våre nøye utvalgte produsenter, og sikter på å produsere pålitelige, stor-lød instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Vårt musikalske utstyr er laget til de samme høye standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet av vår standard 14 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.