Levys M8P3-XL 3 "ekstra lang Poly stropp med skinn ender

kr 165 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 16 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 29261

  • Levys 3-"gitar stroppen.
  • Ekstra lang.
  • Tri-Glide justering.
  • Lær ender

Levys M8P3-XL 3 "ekstra lang Poly stropp med skinn ender

- detaljer

3 "soft-hånd, polypropylen gitar stropp med skinn ender for ekstra styrke og tri-glide justering.Produktreferanse: 29261

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Dette 3-"soft-polypropylen ekstra lang gitar håndleddstropp er justerbar til 66" slik at du kan finne din egen komfortable spille posisjon.

Siden 1973 Levys huder har produsert noen av høyeste kvalitet gitar stroppene & instrument bære bagger tilgjengelig. Levys gitar stroppen designs anses å være den "Rolls Roycen" av gitar stropper egnet for akustisk, elektrisk og Bass-gitar. Levys introdusert sin signatur serie over en generasjon siden og omdømme fortsetter å vokse!