Line 6 JTV-69S James Tyler Variax elektrisk gitar, olympiske hvit

 • Video 1
kr 8 196 Utsalgspris kr 9 209 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 5 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 5 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 451
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Inkluderer Gigbag.
 • Designet av Master Lutheir James Tyler.
 • Variax modellering emulerer 28 andre instrumenter.
 • Enkelt alternativ innstilling.
 • Or kropp med lønnehals og rosentre gripebrett

Line 6 JTV-69S James Tyler Variax elektrisk gitar, olympiske hvit

- detaljer

Den Line 6 JTV-69S James Tyler Variax gitar er en nydelig gitar, designet av master instrumentmaker James Tyler. Utstyrt med Variax modellering teknologi, kan det etterligne lyden av andre instrumenter takket være Line 6's omfattende modellering evner. Denne godt utformet gitaren kan brukes vanlig eller ekstra Variax teknologi og er perfekt for konserter eller studio økter.Produktreferanse: 30691

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Fint utformet gitar

Inspirert av klassiske 25-1/2" skala, bolt i nakken, tre pickup solid-body gitar, den JTV-69S funksjoner en or kropp, 22 bånds lønnehals skåret en komfortabel, avrundet Tyler ' 59 profil og rosentre gripebrett. Denne arketypiske design gir lyse, perkussive snap og bite som kjennetegner denne typen gitar, med masse bluesy varme ved behov.

Master instrumentmaker, James Tyler, har laget denne gitaren med flere funksjoner utformet for å hjelpe deg lyden ditt beste. Halsen form er designet for enkel spillbarhet og Neck Joint gir absolutt tilgang til øvre bånd. Et nikk til den tradisjonelle formatet, JTV-69SS har en SSS pickup konfigurasjon med tre vintage-stemt single-coil pickups som er lastet med alnico magneter og Woundet James Tylers nøyaktige spesifikasjoner. Tilpasset Tremolo bridge er utviklet for overlegen tuning stabilitet og glatt vibrato handling som er den premium gitar mutter. Langvarig, oppladbart Li-ion-batteri leverer minst 12 timers spill og LED-indikatorer fortelle deg hvor lenge du har igjen. Når du ikke bruker gitar, vil bare Rull ned volumet og elektronikken gå for å sove for å spare strøm. Funksjonen pickup Bypassbetyr du kan alltid bruke gitar uten batterier for.

29 instrumenter i en

Den Line 6 digital modellering teknologi som har gjort sine forsterkere berømte nå finnes i gitarer. James Tyler Variax gitarer kombinere denne teknologien med boutique stil håndverk og levere 28 vintage instrument modeller, fra klassiske akustisk gjennom sitar og banjo, på toppen av imponerende lyden av James Tyler designet gitaren i seg selv. Hvis du er en gigging musikere med en variert liste eller en musikere å eksperimentere og registrere et variert sett med gitar høres dette er utvilsomt enklere enn lugging tonn instrumenter rundt med deg.

18 Vintage gitar modeller

Enten du liker blues, rock eller landet du er sikker på å finne en tone som passer innenfor de 18 instrumentene i James Tyler Variax. Disse Line 6 gitarer fange nyansene av hvert instrument som har blitt nøye modellert og volum og tonekontroller virke på samme for deg som på den opprinnelige gitarer.

Se den fullstendige listen over inkludert gitar modeller på den Line 6 JTV-69S James Tyler Variax gitar Last ned PDF på toppen av denne siden.

10 akustisk og World Instruments

Så vel som klassiske elektrisk toner det store tingen om den JTV-69S er at du kan også eksperimentere med eklektisk akustisk og verden instrumenter inkludert 6 eller 12 string akustikk og dobro, sitar, banjo og Tricone modeller.

Se den fullstendige listen over den JTV-69S akustiske tonene Last ned PDF på toppen av denne siden.

Alternative stemminger

Perfekt for konserter, den JTV-69S kan gå fra alternative stemminger med av en knapp. Det er 11 alternative stemminger som kan blandes og matches med noen av profilene som instrument. Virtuelle Capo likeledes innrømmer du å opprette din egen stemminger og lagre dem til det åpne sporet eller over eksisterende modeller.

Se den fullstendige listen over alternative stemminger på denne Variax gitar Last ned PDF på toppen av denne siden.

Variax Workbench

Variax Workbench programvaren fungerer som din personlig tilpassede butikk der den eneste begrensningen er fantasien. Mikse og matche 28 instrument kroppen modellene med en av de 17 pickup modellene å opprette unike gitar toner eller gjenoppfinne klassikere. Fint tune hver modell eller justere tuning og laste inn Custom instrumenter i din JTV-69S og enkelt med knotter. Ny firmware er regelmessig utgitt av Line 6 så du gitarer vil alltid være oppdatert - merker på Line6. com.

Dream riggen

På egen hånd i JTV-69S er et kraftig verktøy. Men hvis du leter etter en fullstendig rigg DT25 eller DT50 amp og POD HD500 multi effekter pedal er perfekt partnere. Denne oppsettmulighetene tilbyr ubegrenset sonic slik at du kan endre instrumenter, ruting, lyder, effekter og tuning med trykk på en enkelt fotbryteren - perfekt for gigging yrkesmusikerne.

Vurderinger

"Selve instrumentet er kjempebra, med upåklagelig utførelse... Dette er en øks at de fleste gitarister får ingen problemer med å spille som sine viktigste gitar alle natten lang" Chris Gill, gitar World

"James Tyler Variax er min kombinasjon hemmelig våpen og Swiss Army knife. Når jeg går til studioet, går det med meg. Trenger en Tele? jeg har det. Ønske du hadde en sitar? ingen fare. Denne gitaren har fylt flere sonic produksjon hull enn noen instrument eller enheten jeg noensinne har eid." Reeves Gabrels (David Bowie, tinn maskin)

"Dette er fantastisk live... På et tidspunkt av showet går jeg fra 1/2 trinn ned tuning til standard tuning med en dråpe D kjapt! Jeg ikke lenger svetter Vis rekkefølge og gitar endringene - JTV tillater meg å bare SPILLE! " Jerry McPherson (Tim McGraw band)

Spesifikasjoner

Kroppen og Bridge

 • Farge: Olympiske hvit
 • Kroppen: Alder
 • Bro: Fullt justerbar Tyler-designet tremolo bridge

Nakken og gripebrett

 • Hals: Bolt på solid lønn
 • Gripebrett: Rosewood
 • Skala: 25-1/2"
 • Halsen form: Tyler ' 59
 • Frets: 22 medium jumbo frets
 • Inlays: Prikk
 • Mutter: 1-5/8-tommers Graph Tech svart TUSQ XL selvsmørende mutter

Pickups & Hardware

 • Tunere: Forseglet låsing/sjanglet tunere (16:1 slå forholdet)
 • Hardware: Chrome
 • Pickups:
  • L. R. Baggs utstråling Hex piezo pickup system
  • SSS pickup konfigurasjonsfunksjoner vintage-stil single-coil pickups lastet med alnico magneter og Wound Tylers spesifikasjoner
 • Kontroller:
  • Master volum og Tone knotter
  • Modell og Alt stille knotter for lett tilgang til 28 vintage lyder og 11 alternative stemminger
  • 5-veis Valgbryter
 • Kompatibilitet: VDI (Variax® Digital Interface) for integrering med Line 6 POD HD500 og POD HD PRO og begrenset kompatibilitet med POD® xt, POD® X3, Vetta og handel. II forsterker og andre eldre Line 6 produkter
 • Power: Litiumionbatteri (12 timer spilletid) og internasjonale laderen (fungerer også som standard elektrisk gitar uten batterier)
 • Programvare: Variax Workbench & handel. programvare og USB-Interface

Tilbehør:

 • Inkluderer høy kvalitet polstret gig bag
 • Ekstra batteri, lader og kabel kit tilgjengelig separat