Line 6 Spider IV 15 gitar Combo Amp

 • Video 1
kr 881 Utsalgspris kr 973 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Line 6 Spider IV 15 gitar Combo Amp.
 • Nummer én Amp i USA!.
 • 8" Custom høyttaler i et 3/4 kabinett med full rygg.
 • 4 Ringt inn forsterkermodeller: Clean, Crunch, Metal, Insane.
 • 6 Smart FX (2 samtidig).

Line 6 Spider IV 15 gitar Combo Amp

- detaljer

Som det bestselgende amp i USA, er Spider IV 15 modellering amp enormt populære blant mange typer musikere. Den inspirerende modell samlingen er basert på klassiske forsterkere og rock toner som alle gitarister trenger i samlingen sin, mens den ekstraordinære Smart FX er nok til å holde enhver eksperimenterende gitarist lykkelig.Produktreferanse: 14744

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Essensielle Rock forsterkermodeller

Spider IV huser en perfekt destillert samling av fire amerikanske og britiske amp toner. Fra varme jazz toner med glitrende høyder, via klassisk crunch inspirert av en 100 watt Marshall ® Plexi, til punchy høy himmelsk inspirert av en Mesa Boogie ® Dual Rectifier ® og en fjerde kanal ringt inn for shredding inspirert av Metal Red, har Spider IV 15 en rekke toner som holder enhver gitarist glad!

Denne siste kanalen, perfeksjonert for shredderne der ute, er Line 6's 'Insane' forsterkermodell - mager, nådeløs og full av forvrengning. Inspirert av tonen i en Mesa Boogie ® Dual Rectifier® (rød kanal) leverer den masse mellomnivå bitt for et bein knusende resultat.


Full kontroll av lyden

Med frontpanelets 3-fret EQ inkludert Bass, Mid og Treble knotter kan du raskt og enkelt forme dine toner til de lydene akkurat du ønsker. Hvis du leter etter litt mer lyd, øk på forvrengningen med den dedikerte stasjons knotten - gi dine rene toner litt bite, lag dine dity toner uklare eller rull tilbake driven for å rense dine crunchy toner for den klassiske mid-gain lyden. Kontroller at lede-tonene ikke blåser bort rene rytmetoner ved å balansere volumet av dine forhåndsinnstillinger raskt og enkelt ved hjelp av volumknapps kanalen. Når de er innstillt kan du glemme dem og konsentrere deg om å spille.

6 Smart FX-modeller

Med Spider IV 15 har du prisbelønte Line 6 effekter ved fingertuppene. Smart FX er enkel å bruke og front panel tilgjengelig som betyr at du kan bruke mindre tid på å tilpasse lyden og mer tid på å spille. Spider IV 15 har en vibey kor/flens, Phaser, Tremelo, feiende Echo, Tape Echo og Reverb. Ha alle dine tids basert effekter klare og synkroniserte opp som en proff ved hjelp av tempo trykkknappen.

Ringt inn toner

Uansett hva din stil er, kan du opprette opptil fire skreddersydde forhåndsinnstillinger. Lagre hver til et kanal minne og husk det ved å trykke på en knapp. Hvis du har en FBV Express MKII fot kontroll eller en FBV2 fot kontroll du kan bruke disse til å bla gjennom og hente forhåndsinnstillingene eksternt.

Line 6 Spider IV 15 har en fordel over mange andre forsterkere. Dens lille størrelse betyr at den er bærbar og kan lett passe inn i et mindre jamme eller spillested. De kan produsere flotte toner, inkludert lastet høy gevinst, ved lave volumer. Hvorfor ofre tonen for en sen kveld jamming eller øving økt? Nå kan du ha begge deler. Tre kvart lukket rygg kabinett gir et tight, punchy og fokusert svar som du kan bare ikke får fra kabinetter med åpen rygg.

Alltid høres på ditt beste

En innebygd tuner fjerner behovet for ytterligere pedaler, kabler eller enheter. Bare trykk på knappen på frontpanelet for Spider IV, og du er umiddelbart i harmoni. De 8" Custom høyttalerne hjelper rene toner til å synge mens den oppretter responsive overdriver og rått brutale toner.

Vurderinger

"Denne 15-watts versjonen av Spider IV er like imponerende som sin 75-watts slektning, om enn av ulike grunner. Ingen hjem bør være uten en." -Gitarist Magazine

"Poenget - dette er en killer amp. Det er litt for mange ting å like med Spider-IV. Det har flott tone, massevis av alternativer og muligheten til å være høy nok til å lage hjertet slå. Hva annet kan du be om i en forsterker?" - Utstyr-Vault.com

Lyd demoer

For å lytte last noen demoer av Line 6 Spider IV 15 MP3s nedenfor.

Rengjør Tremelo

Crunch Strat

Metal Flanger

Insane Rythm EMG

Funksjoner/spesifikasjoner

Hvis du trenger hjelp til å avgjøre hvilke Line av 6 Spider Amp som ville passe deg best, kan du ta en titt på sammenligningsdiagram PDF nedenfor.

For å lese mer om Spider Online ressursen kan du laste ned PDF-filen nedenfor.

 • Strøm: 15 Watt Mono
 • Høyttalere: 8 "Custom høyttaler
 • Amp modeller: Clean, Crunch, metall, gal
 • Effekter: Chorus/Flanger, Phaser, Tremelo, Tape Echo, feie Echo, Reverb, og tapp Tempo. Opptil 2 FX samtidig. Noise Gate
 • Forhåndsinnstillinger-kanaler: 4 bruker programmerbare
 • Inn/ut: Hodetelefon/direkte ut, CD/MP3-jack, FBV-kontakt
 • Mottaker: Bygget Ahead panelet-tuner
 • Kompatibel foten-kontrollere: FBV2, FBV Express MKII (selges separat)
 • Dimensjoner: 16 "W x 15" H x 8,5 "D, 17 kg
 • Tilleggsfunksjoner: Gratis Access til Spider Online 500 gitarleksjoner, toner, syltetøy spor og mer

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).