Marshall MA100H 100W alle ventil forsterkertopp - nesten nye

Marshall MA100H 100W alle ventil forsterkertopp - nesten nye

- detaljer

Marshall inviterer deg til å oppleve ventil tone selv med MA100H alle ventil mest tilgjengelige rekke ventil-drevet gitarforsterkere noensinne - introduserer den helt nye, alt-ventil MA serien.
Vær oppmerksom på at dette elementet ble returnert uønskede fra en kunde. Den opprinnelige boksing er scuffed og alle seglene er brutt. Ellers selve enheten ser ut og fungerer som nye, og er kun brukt et par ganger.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 54180

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

For den beste delen av 50 år lyden (og syn) av en Marshall ventil forsterker er misunnelse og drømmer om mange en guitaist. Legendariske artister som Slash, Jeff Beck og sent store Jimi Hendrix, pluss stigende stjerner som Ray Torro av My Chemical Romance og Alex Laiho i Children of Bodom fortsetter å inspirere med sine rå talent og mektige ventil-drevet Marshall backlines. Så når det gjelder tone, er det klart at profesjonelle gitarister elsker ventiler.

Med en klassisk ECC83/EL34 pre og makt amp kombinasjon på sitt hjerte, Storbritannia designet og konstruert MA området er faktisk bygget på solid ren-ventil fundament. MA-serien provifes både hode og combo versjoner i 100W eller 50W ouputs alle deler mulighetene, mens grei frontpanelet oppsett og enkelte EQ deler betyr å oppnå i lydene du vil ikke kunne vært enklere.

Ekstra tonale finjustering leveres av en master seksjon bestående av tilstedeværelse, resonans og Reverb og hvis pedaler, FX styrene og stomp bokser er din ting, så en seriell FX loop er også inkludert i området. MA100H leder funksjoner semi-transparent Bafflene og illuminatred chassis', slik at ventilen drevet tonen bokstavelig skinne.

Enten du er endelig realisere en full Marshall stack drøm, søker etter en robust gigging arbeidshest, gir leter etter første ventil forsterkeren, eller alle tre, Marshall MA serien svaret. Nå er tiden for å oppdage ventil tone.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Utdata (RMS): 100 Watt
  • Ventiler: 3 x ECC83 4 x EL34
  • Kanaler: 2
  • Overdrive Boost: ja
  • Knase balanse Control: Ja
  • 3 fretEQ Per kanalen: ja
  • Våren Reverb: Ja
  • FX Loop: ja
  • Fotbryter (inkludert): 2-veis

På grunn av teknisk natur Marshall forsterkning produktene annonseres på denne siden anbefales det at du kontakter oss via telefon eller kommer i vår butikk å diskutere dine spesielle krav og å ordne en demonstrasjon før du kjøper disse produktene.