Marshall MG412BCF Carbon Fiber 120W Base Cab for MG100HCFX - Åpnet Boks

kr 2 198 Utsalgspris kr 2 458 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • 4 x 12" Celestion høyttalere.
  • 120 watt

Marshall MG412BCF Carbon Fiber 120W Base Cab for MG100HCFX - Åpnet Boks

- detaljer

Spesielt designet og utformet for å brukes med det uhyrlige MG hodet, disse robust kabinett gir mulighet for din egen Marshall halvparten eller full stable - en av de mest ikoniske bildene i musikkhistorien og uløselig knyttet til mange av de største gitaristene av det siste halve århundret.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet control inspeksjoner og så alle selene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 74341

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Til tonalt supplement til MG100HCFX er lastet Celestion MG412ACF og MG412BCF høyttaler skap. Denne basen cab inneholder 4 x 12" Celestion høyttalere og effekten er 120 watt.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Regjering Type: Base
  • Høyttalere: 4 x 12" Celestion
  • Strøm (RMS): 120 watt
  • Input Type: Mono
  • Impedans: 8 ohm

Merk:

På grunn av teknisk natur Marshall forsterkning produktene annonseres på denne siden anbefales det at du kontakter oss via telefon eller kommer i vår butikk å diskutere dine spesielle krav og å ordne en demonstrasjon før du kjøper disse produktene.

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.