Orange Crush Bass 100

 • Video 1
kr 4 528 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 24 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 24 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 294
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Ombord kromatiske Tuner.
 • Analoge systemet.
 • Active EQ parametrisk midten kontrollene.
 • Oversatt skap.
 • Høy kvalitet produksjon

Orange Crush Bass 100

- detaljer
Crush Bass 100 er den største av Crush serien og bruker flere allsidig funksjoner som kombinert for å lage en tykk og full bodied vintage tone. Ved hjelp av diskrete komponenter, amp oppnår nivåer av oppsiktsvekkende klarhet over hele spekteret sørge for at selv de mest subtile frekvenser kommer gjennom i miksen høyt og tydelig.

Produktreferanse: 76056

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Med nok for mindre arrangementer, den Crush Bass 100 er en alvorlig allsidig combo i både lyd og anvendelse. Bruk høy end engineering teknikker som ikke vanligvis forbeholdt forsterkere av denne typen, den Crush Bass gjør bruk av en 100 Watt å oppnå og store fett tone.

Den Crush Bass 100 funksjoner og EQ krets inspirert av appelsiner prestisjetunge 4 takts serien forsterkere. I midten er en parametrisk midten av bandet. Dette gjør at spilleren kan vedta totalt control over lyden, slik at de kan skille og nøyaktig finne frekvensene de ønsker å høre. Foruten å være mer nøyaktig enn en tradisjonell EQ, midt bandet dekker et svært bredt spekter, feiing fra 300 Hz (fullt mot urviseren) til 2,7 kHz (fullt klokken), betyr denne forsterkeren kan være finjustert etter en rekke musikalske stilarter. De utvalgte active krets tillater 15db av støvel eller kutt på bass og midt hyppighet og opp til 20dV på diskant side.

I tillegg til Orange Crush Crush Bass 100 har en nyskapende blanding og få control som blander lag harmoniske å produsere en samlet vintage og tykke tone.

Midt i den Crush Bass 100 er dens 100 Watt utgangstrinn og muligheten til å fylle mindre arenaer. Bruke separate kretser i motsetning til integrerte kretser, den Crush Bass 100 oppnår en renere og enda kraftigere levering med enestående klarhet og definisjon. Den Crush Bass 100 huser en 15 & rdquo; høyttaler med en refleks port for forbedret lav end svar. Bufrede effekter sløyfen er konstruert for maksimal åpenhet, sikre pedal arsenal utfører på topp.

About Orange

Appelsiner historie ligger i hjertet av de svingende 60. Siden detse ydmyke begynnelser i en musikk-butikk og platestudio i 1968 London, Orange har utviklet seg til en fullverdig kjent navn verden over, med artister fra en rekke ulike musikalske bakgrunner tar opp merker stort utvalg av særegne lyder og toner.

Med liker av Peter Green og Paul Kossoff koble til de tidligste prototypene på den Orange butikk, Orange har alltid vært i forkant av musikalske innovasjon med mest lidenskapelig og hengiven musikere på Tube sin.

Disse dager Orange forsterkere fortsatt vises i hendene på mange internasjonale superstjerner som favoriserer merker unik tone og filosofi på lyd. Unik tone og høy kvalitet produksjon i forkant av moderne musikk, Orange fortsette å definere lyden av en generasjon.

Kronikken & spesifikasjoner

Funksjoner

 • Active 3 Band EQ
 • Bi-Amp inspirert blanding og få kontroller
 • Kromatiske Tuner
 • Bufrede effekter sløyfen
 • Cabism lastet hodetelefonutgang og Aux-inngang

Spesifikasjoner

 • Finish: Orange
 • Utgangseffekt: 100 watt
 • Høyttalere: 15-
 • Unboxed dimensjoner: 43 × 48,5 × 27,5 CM (16.93 × 19.09 × 10.83 & Prime;)
 • Unboxed vekt: 24,25 kg
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).