Radial Tonebone støtfanger Instrument velgeren

  • Koble opptil fire instrumenter samtidig.
  • Radial egen klasse A Buffer krets.
  • Innebygd separat bufret Tuner.
  • Drag™ Control laste korreksjon

Radial Tonebone støtfanger Instrument velgeren

- detaljer
Radial Tonebone støtfanger Instrument velgeren gir deg muligheten til å koble opp til fire instrument til en enkelt gitarforsterker og veksle mellom dem ved hjelp av en enkelt fotbryteren. Denne hendig velgeren er perfekt for av live bruk, slik at du kan koble flere gitarer samtidig. Instrument velgeren funksjoner radiale egen klasse A buffer krets sikrer en naturlig tone. Hvert instrument du kobler kan ytterligere tilpasses med Drag™ kontroll Last korrigering kompenserer for bufferen, replikere tonen som om du var koblet direkte til forsterkeren.

Produktreferanse: 71941

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Klasse A Buffer krets

En av de mest unike funksjonene i støtfanger Instrument velgeren er Radial egen klasse A buffer krets som gir den optimale naturlige tonen. Med hvert instrument koblet til velgeren, tonen kan være laget ytterligere dra og handel. kontroll Last korreksjon. Dette kompenserer buffertiden replikerer tonen å føle som om maskinen var koblet direkte til en forsterker.

Flere tilkoblinger

Og tilbyr opptil fire instrument tilkoblinger, kan du også kombinere aktive og passive instrument, med høy produksjon aktive instrumenter som kan endres ved hjelp av trim kontrollen, redusere følsomheten der det trengs. Dette gir raskere omkoblingene uten å måtte justere andre utstyr som scene ampere eller PA-systemer. En annen hendig funksjoner i støtfanger Instrument velgeren er det bygget inne, separat bufret tuner, slik at du kan foreta justeringer på-det-fly. Med førsteklasses komponenter og eksepsjonell funksjonalitet er støtfanger Instrument velgeren den ideelle følgesvennen for gitarister.

Funksjoner

  • Radial's berømte klasse A buffer krets
  • Koble opptil fire instrumenter simultenously
  • Innebygd separat bufrede tuner
  • Høy produksjon aktive instrumenter skreddersydd trim kontrollen
  • Dra & handel; kontroll Last korreksjon
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.