Radial frontlys Pro DI kompakt gitar Amp velgeren

 • 4 Active balansert utganger.
 • 1/4 '' jack For tilkobling instrumenter.
 • Bakken heis bryteren fjerner nynne og Buzz.
 • Svært holdbar 14-Gauge stål konstruksjon.
 • Demping fotbryteren funksjon

Radial frontlys Pro DI kompakt gitar Amp velgeren

- detaljer
Radial frontlys Pro DI kompakt gitar Amp velgeren har 4 active balansert utganger, en bakken heis bryter og 180 graders polaritet omvendt bytte til hjelp tid justeringen mellom PAs og scene forsterkere. Frontlys Pro inneholder en standard 1/4 '' inngang for en rekke instrumenter pluss en demping footswitch som lar deg slå boksen når du kobler til eller kobler fra instrumentet. Med sin premium-kvalitet komponenter og eksepsjonell funksjonalitet frontlys Pro er den ideelle følgesvennen for en rekke musikere.

Produktreferanse: 71940

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Allsidig funksjonalitet

Frontlys Pro har en rekke førsteklasses komponenter og design aspekter som resulterer i en høy ytelse kompakt amp velgeren enhet som er perfekt for omfattende live bruk. Frontlys Pro har 4 aktive balansert utgangene, inkludert standard 1/4 '' input for forbinde instrumentet. I tillegg til innganger og utganger, frontlys Pro funksjoner en dempet fotbryter som lar deg slå enheten når du kobler til eller kobler fra instrumentet, bidrar til å beskytte din forsterker eller høyttalere fra lyd skade. Når koblet, rutes signalet til en velgeren fotbryter som distribuerer signalet over fire utgangene. I tillegg velger funksjonene et løfte bryteren å eliminere nynne og buzz generert fra jordings sløyfer, pluss en 180 graders polaritet omvendt bryter å tid Juster PA med scene forsterkeren.

Slitesterkt, glatt tegning

Og eksepsjonell funksjonalitet har frontlys Pro en svært fretsterk og elegant design. Frontlys Pro er konstruert av tunge 14-gauge stål for ekstra stivhet og maksimal holdbarhet, det hjelper også for å forhindre alle spredt magnetfelt som kan skade de interne komponentene. Velgeren er drevet av en standard Boss-stil 9V strømforsyning (ikke inkludert) og er utstyrt med en kabellås å forhindre uvesentlig utløsning.

Funksjoner

 • 4 aktive balansert utganger
 • 180 graders polaritet omvendt bryteren aids tiden justering
 • Standard 1/4 '' jack input for forbinde en rekke instrumenter
 • Demping fotbryteren funksjon
 • Svært holdbar 14-guage stålkonstruksjon
 • Bakken heis-bryteren forhindrer nynne og buzz fra jordings sløyfer
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.