RockBag av Warwick Student Line akustisk gitar Gig Bag, svart

kr 222 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 22 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 72199

  • Vanntett RokTex® materialer.
  • Egnet For akustiske gitarer.
  • To polstrede skulderstropper.
  • Komfortable skum bærehåndtak.
  • Metall krok For hengende Bag

RockBag av Warwick Student Line akustisk gitar Gig Bag, svart

- detaljer
RockBag av Warwick Student Line akustisk gitar Gig Bag i svart gir beskyttelse for akustisk gitar. Med sin vanntett nylon RokTex - overflate og interne nylon utfylling, kan du være sikker på at gitaren er beskyttet fra vann eller fuktighet. Den har en 7 mm/0,28 "bred 2-veis glidelås, nylon zip-oppheng med trykte RockBag logo og to polstrede skulderstropper med metall hardware å bære din apparatet enkel og hassle-ledig. Sine 10mm/0.39 "polstret polstring beskytter gitaren skraping eller riper.

Produktreferanse: 72199

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse
Dette Student Line akustisk gitar Bag har en bredde på 40.5cm/15.94 ", en høyde av 107cm/42.13" og en dybde av 13cm/5,12 ", så akustisk gitar kan passe i posen med letthet. Posen kommer også med en pålitelig polstrede skum grep å bære gitaren en komfortabel opplevelse og en tilknyttet metall krok for å henge opp posen. Også omtalt i dette produktet er robust RokTex beskyttelse for bridge og mekanikken i gitar med gitar-lagring-System å sikre et topp nivå av sikkerhet. Inkludert i dette produktet er to store glidelås lommer, en ligger på utsiden og en på forsiden av halsen med borrelåsfeste for ekstra lagringen. Student Line Rockbag serien er stor verdi for pengene for beskyttelse gitt, som gjør dette bag et perfekt valg for studenter på et budsjett.