Stone Deaf FX Tremotron analoge Tremolo gitar Pedal

kr 2 697 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 12 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 62983

 • Brukervennlig Tremolo Pedal med omfattende funksjoner.
 • Sant omkjøringsvei tonale klarhet.
 • Blande moduleringshjul for kor stylet svingninger.
 • MIDI-inngang for tilkobling fra en rekke instrumenter.
 • LED-lys skjerm for enkel bruk Live

Stone Deaf FX Tremotron analoge Tremolo gitar Pedal

- detaljer

Stein Deaf Tremotron pedalen er en klassisk tremolo effekt for du elektrisk gitar. Detaljert kontrollene kan du produsere en subtil eller aggressiv effekt, og alt i mellom. Trykk tempoet funksjonen er nyttig for å få en nøyaktig tidspunkt med letthet. Timing signaturen kan justeres for en eksklusiv lyd som samsvarer med andre pedaler i kjeden. Den Tremotron intuitivt LED-skjermen gir deg klare indikasjon tiden, tilbakemeldinger og bland proporsjoner. Dette gjør det en nyttig pedal for både live og studio innstillinger.

Produktreferanse: 62983

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tremolo pedalene er en av de mest nyttige verktøyene til en gitarist & rsquo; s arsenal. Stein Deaf & rsquo; s Tremotron produserer utmerket klarhet, og er også enkel å bruke. Knappen trykk tempoet er nyttig for å oppnå en forsinkelse effektivt. MIDI aktivering funksjonen kan Tremotron kobles til et større utvalg av instrumenter med letthet. Tone og nivå kontrollene optimalisere tonen for en helt unik sound. Takket være den sanne omkjøringsvei, pedal har en lav bråk volum når slått av og påvirker ikke andre pedaler. Dybde og figur innstillingene tilbyr artikulere modulasjon å oppnå en unik sound.

Spesifikasjoner

 • Kontroller: Tone, Rate, figur, tid signatur nivå
 • Styremekanismer: 1/4 '' Jack
 • Utdata: 1/4 '' Jack
 • MIDI-inngang: 1
 • Tempoet innstillingen: Trykk
 • Bypass: Sant
 • Strømforsyning: 9V DC sentrum Negative
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.