TC Electronic BH800 Bass forsterker hodet

 • Video 1
kr 5 441 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 30 Mars 2017
GRATIS levering tilgjengelig.

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 30 Mars 2017
GRATIS levering tilgjengelig.

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 354
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • 800 Watt Bass Amp.
 • To TonePrint-spor.
 • Ultra - lett.
 • Innebygd Tuner.
 • Intelligent EQ og kontroller

TC Electronic BH800 Bass forsterker hodet

- detaljer
BH800 Bass forsterker hodet bygger på alt som folk elsket om den opprinnelige BH250 - mer kraft, mer punch og mer kreative funksjoner uten at det går på ultralett design. På toppen av at får du en meget intelligent EQ-delen, som er en innebygd tuner og plass for to toneprints.

Produktreferanse: 51940

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tone Print aktivert

Ikke lenger er din kreativitet holdt tilbake av noen fast sett med innebygde effekter. Med den nyskapende TonePrint teknologien bli du amp designer. Så hvis du trenger en virvlende vintage flanger og en TubeDrive for din neste rock konsert, eller en kompressor og et kor når du spiller med funkband, laste du bare dem inn i amp.

TonePrint betyr signatur effekter laget av de råeste bassister rundt, som Victor Wooten, Duff McKagan, Nathan East og mer. Disse TonePrints er tilgjengelige gratis, rett fra din smartphone - og med 2 valgbar TonePrint plasser tilgjengelig, kan du mikse og matche til hjertet ditt ønske.

Bass TonePrints er gratis, tilpasset innstilt effekter, fra din favoritt bassister. TonePrints gir deg tilgang til en effekt som den brukes av kunstneren - så du kan trykke direkte til TC toner brukes av de beste bassister i verden. TonePrint App lar deg strålen TonePrints fra telefonen til TonePrint-aktiverte pedal eller forsterker. Lett, rask og helt gratis.

Lett og bærbar

Langt borte er dagene der bassister der stillheten dudes side av scene stirrer på deres sko pumping røtter og femtedeler. Dagens bassist er allsidig, uttrykksfulle, høyt og klar for sin plass i rampelyset. Perfekt støtte behovene til sine andre elskere av low-end, har TC Electronic designet BH800 å passe behovene til travle bassister på farten. Det betyr en lett, bærbar design, en killer EQ-delen og ubegrenset tonale allsidighet gjennom TonePrint- pluss en innebygd tuner.

Intelligent EQ

TC Electronic vet tone, og med den BH800 intelligente EQ-delen har de igjen plassert seg langt Ahead tone-skreddersy-spillet. Bak den utrolig enkel fire ekstern ligger design et frekvensområde perfekt avstemt for bass. Så uansett om du liker lyden fin og øses, fett og groovy eller fylt med high-end SparkleBH800's tonekontroller blir kuttet og styrke i alle de riktige stedene, slik at du høres ditt beste hver eneste gang!

Du kan laste og bytte effekt typer på BH800 via USB eller TonePrint App for smartphones. Når du laster inn en effekt du ønsker til forsterkeren, kan du bruke hvit TonePrint knotten justere våt/tørr balansen.

Alltid på bølgelengde

Den BH800 svært presis innebygde tuneren er der når du trenger det. Det er alltid på, så du stadig har en klar lese om du er på bølgelengde eller ikke. Og med et frekvensområde som støtter opptil seks-strengers bass, kan du være sikker at lav-notater vil alltid være i harmoni.

Balansert utgang

Bruk balansert sende et signal til en PA eller lydtekniker når du spiller live, eller bruke den som et høykvalitets bass preamp i studio når innspillingen, utnytter tonekontroller og TonePrint funksjoner. Velg mellom sende et pre-signal for en fullstendig ren og direkte lyd eller valgte innlegg å få smaken av amp.

Klar til Jam

Bruke din iPod, telefonen, MP3-spiller eller lignende til jam langs favorittmusikken din. Koble bare den til AUX-inngang og du er klar for en Prøvesalen sesjon, kombinere favorittmusikken med din favoritt bass tone! Hvis du liker jamming sent på kvelden, koble et par hodetelefoner for en stille økt.

Foten Control

Du kan koble en bryteren 3 pedal for full kreativ kontroll. Første bryteren blir TonePrint 1 og på andre slår TonePrint 2 på og av, mens tredje vil dempe amp.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).