Yamaha Pacifica 611 HFM Root Beer

kr 5 335 Utsalgspris kr 7 033 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 12 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 12 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 293
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Utstyrt med Seymour Duncan Trembucker Pickups.
 • Lett or kropp for optimal komfort.
 • Grover låsing tunere for nøyaktig Tuning.
 • Coil trykk funksjonen gir enkel Pickup bytting.
 • Perfekt for Vintage klassisk Rock og Blues lyder

Yamaha Pacifica 611 HFM Root Beer

- detaljer

Yamaha Pacifica 611 HFM Root Beer er en award vinnende gitar som samsvarer med vintage vibe med moderne ytelse. Utstyrt med en Custom V og P90 pickup blanding, er Pacifica 611 en godt utformet gitar perfekt for fans av klassisk rock og blues rock n roll. Laget med en or kropp og lønn bolt-on hals, tilbyr Pacifica 611 en lett gitar som kan spilles hele natten lang.Produktreferanse: 21985

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Pacifica serien

Yamaha har alltid blitt anerkjent for sin kvalitet og Pacifica elektriske gitarer er ikke noe unntak. Mens Pacifica gitar serien har allerede vært populært for sine rimelige priser, tilbyr 611 det lille ekstra. Hvis du er i tunge blues eller klassisk hardrock kunne denne gitaren valget for deg. Fans av tyngre blues rock finner denne gitaren er det perfekte valget hvis de ønsker noe litt annerledes.

To Pickups perfekt for Blues

Designet for å være fokusert, tilbyr populære Pacifica området lyd, føle og allsidighet klar for en stil eller scene. Yamaha satt ut for å designe 611 gitar, valgte de P90 plukking for at glatt, blues tonen. En ofte underused pickup, P90 synger med glatt lave enden og beskjeden diskant kutt, perfekt for blues rock n roll. Broen, Yamaha har valgt en Trembucker linjeavstand versjon av kraftige Custom V for at full rytme tonen.

Hot-Rod Vintage Looks

Den endret, vintage stil av Yamaha Pacifica 611 kommer delvis fra forbløffende høy klasse flamed Maple toppen matchet med eksklusive se-gjennom farger gir en umiskjennelig boutique utseende. Farge matchet til kroppen av flamed Maple headstock er inspirert av den legendariske Pacifica USA modeller mens den tonet, glans ferdig halsen legger til det unike, uimotståelig vintage utseende. Lønnehals er glatt og veldig behagelig å spille. Som svært spillbare som noen boutique gitar.

Kraftig Bluesy Sound

Som en høyere produksjon versjon av den klassiske ' 59 humbucker, Custom 5 på Pacifica 611 ble utviklet som svar på spillere tilpasse deres SH-5 tilpasset eller SH-11 Custom pickups med 5 Alnico magneter for en mer vintage, mindre forvrengt tone, men beholde en dypere bunnen enn aksjen ' 59. Dette pickup ringer med en full, men glitrende rytme tone med beskjedne gevinst. Selv om det gir tilstrekkelig vintage varme mer fremtredende high end gir en økt moderne og allsidige følelse.

Yamaha Pacifica 611 har en Seymour Duncan P90 i halsen. Sår med vanlig emalje wire på en 1950 Leesona svingete maskin, er den SP90-1's tone en trofast gjengivelse av de opprinnelige soapbar pickups. Kort og bredt bobbins gir en høyere produksjon og kraftigere mellomtone enn konvensjonelle single-spoler for en fett bluesy halsen pickup tone med klarhet umulig å oppnå med humbucking pickups.

Coil trykk

Yamaha Pacifica 611 har en coil trykk funksjon som lar enkelt bytte fra humbucker til single coil toner fra Seymour Duncan Custom 5 bro pickup. Mutter og streng graf teknologitre TUSQ XL er precision konstruert par strenger vibrasjoner i nakken og ta ut skjulte harmoniske og rikdom i hver tone. 500 ganger mer glatt enn grafitt, Tefl på-impregnert materialet eliminerer streng-binging og sikrer tuning stabilitet, selv med massive strengen svinger.

Solid or kropp med Premium Hardware

Yamaha Pacifica 611 har en solid or kropp, en funksjon som ofte finnes på dyrere gitarer, og som danner ryggraden i Yamaha lydkvalitet. Dette kompletteres med et utvalg av kvalitet hardware. Først er opp Yamaha opprinnelige bro plate/graf Tech streng saver salen. TEFL på-impregnert saler redusere streng brekkasje samtidig minimere dominerende 2KHz tone innsamlingslageret metall saler. Kombinere disse saler med Yamaha opprinnelige stål bridgeplate gir den perfekte kombinasjonen av rask respons og Sustain sterke. Låse Grover maskin-hoder lås strenger automatisk stabil tuning og mega rask streng endringer.

Funksjoner

 • Lett or kropp for optimal komfort
 • Hot-Rod vintage utseende
 • Grover låsing tunere for nøyaktig tuning
 • Coil trykk funksjonen gir enkel pickup bytting
 • Perfekt for Vintage klassisk Rock og Blues lyder
 • Utstyrt med Seymour Duncan Trembucker tilpasset V og SP90-1

Spesifikasjoner:

Kroppen og Bro:

 • Kroppen: Alder
 • Bro: Hardtail bro med Graph Tech streng Saver salen
 • Farge: Trans svart

Hals:

 • Hals: Lønn
 • Konstruksjon: Bolt-On
 • Skalalengde: 25 1/2"(648 mm)
 • Gripebrett: Rosewood
 • Radius: 13 3/4"(350 mm)
 • Bånd: 22

Pickups & Hardware:

 • Pickups: Seymour Duncan SP90-1n, tilpasset 5
 • Tunere: Grover låsing Tuner
 • Pickup: 3 Plasser koplingsspaken
 • Kontroller: Hovedvolum, Master Tone (Push-Pull Coil splitt)