Z.Vex Vexter fett Fuzz fabrikken effekter Pedal

kr 2 332 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 13 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 36934

  • Torden Boom Synth kvaliteter.
  • Gal, skrullete Fuzz lyder.
  • Ekstra Sub bryter åpne opp bunnen.
  • Ideelt for Bass og gitar.
  • Svinger på lavere registre

Z.Vex Vexter fett Fuzz fabrikken effekter Pedal

- detaljer

Z.Vex var svært vellykket med sitt nykabinettende Fuzz og nå endelig ventetiden er over for en oppfølging opp. Fat Fuzz fabrikken ligner, men det har en ekstra bryter som åpner opp bunnen, slik at det å svinge på mye lavere registre, gjør denne effekter pedal ideelt for både gitar og bass. Denne pedalen pakker noen stimulerende torden boom synth kvaliteter for deg å eksperimentere med.Produktreferanse: 36934

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Hva gjør denne pedalen høres ut som?

Fat Fuzz fabrikken fra Z.Vex er basert på populære standard Fuzz fabrikken og sine akkurat som innovative: du må høre på stompboksen å tro gal, skrullete fuzz lyd er mulig. Denne pedalen er basert på helt uavhengig krets og tilbyr musikers ekstreme, kaotisk forvrengning med komplekse, intens lyd overtoner. Denne nye fedme egner seg spesielt godt til bassgitar, og River like godt på gitar.

Funksjoner:

  • Torden Boom Synth kvaliteter
  • Ekstra Sub bytte til åpne bunnen
  • Ideell for Bass og gitar
  • Svinger på lavere registre
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.