Zoom MS-50 G MultiStomp gitar effekter Pedal

kr 908 Utsalgspris kr 1 091 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 3 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 3 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 59
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • 55 klassiske effekter og forsterkermodeller.
 • Opp til 6 effekter når som helst 1.
 • Realistisk, høykvalitets lyd design

Zoom MS-50 G MultiStomp gitar effekter Pedal

- detaljer

Zoom's MS-50 G MultiStomp gitar Pedal er først av sitt slag. Det tilbyr kraften i en multi-effekter og fleksibiliteten til en amp modeller i en enkelt effektbokser design. Med 55 klassiske stompbokseffekter og forsterkermodeller, en lett-å-bruke interface, auto-kromatiske tuner og allsidig Strømalternativer blir gitar spillere forbauset med hvor mye dette enkelt stomp tilbyr.

Produktreferanse: 29637

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Velg fra 55 Classic effekter og berømte forsterkere

Med størrelsen og vekten av en typisk enkelt effektbokser inkluderer MS-50 G et grundig utvalg av høy kvalitet effekter typer. Hotellet har 47 stompbokseffekter og 8 forsterkermodeller. Sammen med forvrengning, reverb, modulering og andre klassiske effekter simulere dens forsterkermodeller noen av de mest verdifulle biter av live og studio utstyr.

Intuitivt og lett-å-bruke interface

Vi har ytterligere forbedret det enkelt brukerinterfaceet som var revolusjonerende i vår G3 og G5. LCD-skjermen viser gjeldende effekten i bruk, mens rullende-funksjonen kan du enkelt vise flyten av effekter-kjeden. Med denne intuitivt, lett-å-bruke interface er oppretter fantastiske lyder en bris.

Bruke opptil 6 effekter på en gang

MS-50 G lar deg bruke opptil seks effekter samtidig, i tillegg til å ordne dem i hvilken som helst kombinasjon. Dette gir deg muligheten til å håndverket klassiske lyder, i tillegg til frodige, komplekse toner. Overlat reglene du har lært bak og kabinettende frihet med MS-50 G.

Legge til 55 effekter til din pedalboard

Kutte ned størrelsen på din pedalboard ved å legge til i MS-50 G til mix. Fra en enkelt pedal, du? ll har 55 effekter typer venter på dine føtter til å bli kalt opp uansett har ofte du trenger dem.

Justere innstillingene med letthet

MS-50 G? s frontpanelet har tre parameteren knotter, som også fungere som knapper. Disse knappene kan brukes til å åpne forskjellige menyer, der du kan deretter bruke parameteren knotter for å justere effektinnstillingene for til din smak. Fjerne og/eller omorganisere effekt enheter, slå til AUTO-SAVE-funksjonen ON og OFF, husker patcher og mer med enkelhet og effektivitet.

Realistisk, høykvalitets lyd design

Den banebrytende ZFX-IV DSP-prosessoren kan kjøre sofistikert algoritmer som bruker 32-biters flytetall beregninger. En sigmoid kurve clipper bidrar til å kabinette jevnt beskjærte bølgeform karakteristikkene av rør, gir den mest realistiske modellering lyder og rikeste harmonisk komponenter til dato.

Innebygde auto-kromatisk gitar tuner

Hold fotbryteren nede for å aktivere den innebygde kromatiske tuneren på et øyeblikk. Selv på scene under en forestilling, alt du trenger å gjøre er å bevege din fot å aktivere tuning. Du kan velge mellom en BYPASS-modus som deaktiverer alle effektene og en MUTE-modus som lar deg finjustere stille.

Tapp tempoet ved hjelp av fotbryteren

Bruke trykk tempoet funksjonen for å sette tempo sanntid til rytmen av en sang mens du spiller gitar. Du kan også bruke det til for forsinkelse ganger og modulering effekt frekvenser.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Effekt typer: 55
 • Samtidige effekter: 6
 • Patch minne: 50
 • Samplingsfrekvens: 44,1 kHz
 • A/D konvertering: 24 bit, 128times over-sampling
 • D/A konvertering: 24 bit, 128times over-sampling
 • Signal Processsing: 32 bit flytende punktet og 32-biters fast punkt
 • Hyppigheten svaret: 20 Hz? 20 kHz 1dB-3dB (10 k? laste)
 • Skjerm: LCD
 • Styremekanismer: 1/4'' telefonkontakt
 • Vurdert innspillingsnivået: -20dBm
 • Input impedans:1 M?
 • Utdata: 2 x 1/4'' telefonkontakt
 • Maksimalt utgang nivå: 5dBm
 • Digital Class belastning: 10 k? eller høyere
 • Power: AC Adapter DC9V / Center negative / 500mA (AC-adapter: ZOOM AD-16)
 • USB: Busseffekt
 • Dimensjoner: 130.3 (D) x 77,5 (W) x 58,5 (H) mm
 • USB: Fastvareoppdatering
 • Vekt: (uten batterier) 350 g