Gitar-mottakere

Gitar-mottakere kommer i forskjellige forskjellige for hver gitarist. Tuner pedaler brukes for live spilleren, ved å trykke på en bryter kan du justere gitaren mellom sangene. Clip-on mottakere er stor for akustiske gitarer, hjelpe deg å holde på bølgelengde på scene eller hjemme.

View All Information

Mest populære elektrisk gitar-mottakere

Første 17 produkter viser

Om gitar-mottakere

En mottaker er en viktig enhet for noen gitarist. Om du er en nybegynner, og trenger en mottaker for å gjøre deg kjent med en gitar tuning, eller en gigging musiker som trenger en pålitelig tuner for på scene tilpasning – Gear4music gir et solid utvalg av mottakere og pedal mottakere for alle gitaristene.

Strømpe pedal board-favoritter som sjefen TU-3 og den nykabinettende TC Electronic PolyTune, til håndholdte mottakere som Korg MA-30 med en metronom – Gear4music.com.com tilbyr den beste utvalget og laveste prisene på mottakere over hele linja.

Elektrisk gitar nyheter

Skråstreks 1984 BC Rich Warlock brukes til å skrive Guns N' Roses' tidligste treff går opp For auksjon

Verifisert av gitaristen selv, Skråstreks BC Rich spilte en sentral rolle i Guns N' Roses rise til berømmelse... Mer »

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »

Ibanez løslate 3 nye gitarer å feire 25-årsjubileet av Steve vais lidenskap og krigføring

Tre syv strengers gitar er satt til å treffe butikker i snart i hyllest til Steve vais kritikerroste album, lidenskap og krigføring... Mer »