Gitar-mottakere

Gitar-mottakere kommer i forskjellige forskjellige for hver gitarist. Tuner pedaler brukes for live spilleren, ved å trykke på en bryter kan du justere gitaren mellom sangene. Clip-on mottakere er stor for akustiske gitarer, hjelpe deg å holde på bølgelengde på scene eller hjemme.

View All Information

Mest populære elektrisk gitar-mottakere

Første 14 produkt visning

Om gitar-mottakere

En mottaker er en viktig enhet for noen gitarist. Om du er en nybegynner, og trenger en mottaker for å gjøre deg kjent med en gitar tuning, eller en gigging musiker som trenger en pålitelig tuner for på scene tilpasning – Gear4music gir et solid utvalg av mottakere og pedal mottakere for alle gitaristene.

Strømpe pedal board-favoritter som sjefen TU-3 og den nykabinettende TC Electronic PolyTune, til håndholdte mottakere som Korg MA-30 med en metronom – Gear4music.com.com tilbyr den beste utvalget og laveste prisene på mottakere over hele linja.

Elektrisk gitar nyheter

NAMM 2017: PRS avsløre helt nytt område 'Sonzera forsterkere'

Den Sonzera serien bestativ av en 50W combo, 50W hodet og 20W combo. Brukes av Black Stone Cherry og Snarky valp, forvent profesjonell grade tone rett utenfor balltre... Mer »

Skråstreks 1984 BC Rich Warlock brukes til å skrive Guns N' Roses' tidligste treff går opp For auksjon

Verifisert av gitaristen selv, Skråstreks BC Rich spilte en sentral rolle i Guns N' Roses rise til berømmelse... Mer »

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »