Gear4music gitarforsterkere

Gear4Music.com

Elektrisk gitarforsterkere bærer Gear4music merket, og tilbyr rimelig kvalitet. Grunnlagt i 2003, Gear4music.com har fått verdifull innsikt i musikeres behov. Som et resultat har vi gitarforsterkere for alle nivåer av spillere. 15W og 35 Watt Combo forsterkere, er ideelle for nybegynnere og de som ønsker å gi volum til sitt spill. Gear4music gitarforsterkere gir deg et diskantelement av proff tone til utrolige priser. View All Information

Elektrisk gitarforsterkere ved Gear4music

Første 4 produkt visning

Elektrisk Gitar Amp Pakker ved Gear4music

Første 2 produkt visning

Hva er gitarforsterkere?

Gitarforsterkere er enheter gitaristene kobler til elektriske, elektroakustisk eller bassgitarer som konverterer signalene deres til lyden som deretter produseres gjennom en høyttaler. De er viktige elementer for elektriske gitarister og bassister og en rekke ulike modeller er tilgjengelige for å imøtekomme musikernes behov.

Det finnes to hovedtyper av gitar amp: combo forsterkere - som inneholder forsterker og høyttalere i ett enkelt kabinett- og frittstående hode enheter som krever at høyttalere skal kobles separat. Formålet med forsterkeren bestemmer hva slags gitaristen bør være ute etter å bruke, så vel som størrelsen og strømforbruket som kreves. Studenter som ønsker forsterkere bare slik at de kan lære gitar velger vanligvis øving forsterkere, som har en tendens til å være relativt små og lav-drevne og faller inn i kategorien kombinasjonsboks. De som ønsker å spille live eller opprette en bestemt type lyd, men kan finne hode enheter og separate kabinett passer bedre til deres behov.

gitar Amp nyheter

NAMM 2017: Vox Custome serien, MV50, BC112/BC108, hodetelefon gitar forsterker

Med en fantastisk 2017 linje opp på hånden Vox har igjen vist seg for å være mestere av innovasjon, gir en solid blanding av klassikere og moderne vendinger... Mer »

Blackstar innlede ny V2 serie

Den nye generasjonen av kritikerroste ID Core området, Blackstars V2 modeller løfte legendariske tone og eksepsjonell allsidighet... Mer »

Line 6 starte Spider V utvalg

Med en overflod av nye funksjoner, Spider V revolusjonert digital forsterkning?... Mer »