Line 6 elektrisk gitarforsterkere

Gear4Music.com

Line 6 gitarforsterkere er kjent for sine utmerkede forsterker-emulering, robuste konstruksjon og byggekvalitet. Line 6 forsterkerserien deles inn i tre karakteristiske serier og hver enkelt tilbyr innovativ teknologi: View All Information

Mest populære Line 6 gitarforsterkere

Første 5 produkt visning

Line 6 gitarforsterkere

Den siste serien Line 6 forsterkere dreier seg om deres populære Spider -teknologi. Spider-teknologien er basert rundt forsterker og effektmodellering. En spiderforsterker kan gi deg ulike toner, effekter og konfigurasjoner av alle dine favoritt-artister, med ett tastetrykk.

Serien består av Spider IV, Spider Valve MKII, Spider Jam og Micro Spider.

Spider IV forsterker går fra en 15 Watt Combo, opp til en 150 Watt Combo - 150 Watt er også tilgjengelig som en frittstående forsterkertopp, kjent som Spider IV HD150. Spider IV15 er perfekt for de som spiller hjemme eller arbeider i studio og under forestilling der en lav-drevet forsterker kan være en fordel.

Spider Valve MKII-serien bruker all kraften og fleksibiliteten til digital teknologi for modellering og kobler det med klassisk valve-tone. Line 6 har inngått et partnerskap med den kjente valveforsterker-produsenten Reinhold Bogner, som har hjulpet med å designe forsterkeren. Hvis du leter etter styrke, allsidighet og klassiske rør-varme, trenger du ikke se lenger enn til Spider Valve MKII.

Spider Jam introduserer styrken til Line 6 forsterker og effektmodellering, med loop-opptak og backing-spor. Med over 100 loop tromme, bass og rytme spor spilt av ekte musikere, kan Spider Jam bidra til å forbedre din spilling mens du har det moro ved å jamme med musikken. Forsterkerutgangen har en imponerende 75 watt strøm, alt gjennom en 12" Celestion Custom høyttaler.

Micro Spider er en lav-drevet, batteridrevet versjon av Spider-serien. Perfekt for gateartister, ferier, og selv på turbussen. Micro Spider har en innebygd Chromatic Tuner og masse effekter forhåndsinnstilt for både elektriske og akustiske gitarer. Den veier bare litt over 3kg og har en volum-output på 6 watt og er svært bærbar.

Line 6 artister

Line 6 brukere inkluderer:

Benny Rietveld (Santana),
Ed O'Brien (Radiohead),
Rob Harris (Jamiroquai),
Jason Freese (Green Day),
Jon Button (Sheryl Crow),
Richard Fortis (Guns N' Roses),
Robin Le Mesurier (Rod Stewart),
Roland Orzabal (tarer For Fears)

Og mange fler kjente artister!

Line 6 gitarforsterker nyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

EarthQuaker Devices enheter utløse nye Fuzz Erupter Pedal

Control harmonisk innhold og produksjon av tonen i ett slag. Designet for alt modig og seig, Earthquaker's Erupter setter fuzz tilbake på kartet.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 gitar Pedal

Den neste utgaven LunaStone for å debut på årets Musikmesse i Frankfurt, TrueOverdrive 2 gitar pedal vinnere av beefiest av bunnen ender.... Mer »