Line 6 elektrisk gitarforsterkere

Gear4Music.com

Grunnlagt så sent som i 1996, satte de Line 6 ut på et oppdrag for å blande strømmen av moderne teknologi med dydene av vintage elektronikk. Ved å frigi den første digitale modellering forsterkeren senere samme år, ga de gitaristene en forsterker som kunne imitere tone egenkabinettene til verdens mest berømte forsterkere. View All Information

Mest populære Line 6 gitarforsterkere

Første 6 produkt visning

Line 6 gitarforsterkere

Gjeldende Line 6 amp området dreier seg om deres Ærede Spider -teknologi. Spider-teknologien er basert rundt amp og effekter modellering. En edderkopp amp kan gi deg ulike toner, effekter og konfigurasjoner av alle dine favoritt artister, med et trykk på en knapp.

Området består av Spider IV, Spider ventil MKII, Spider Jam og Micro Spider.

Den Edderkopp IV amp spenner fra en 15 Watt Combo, opptil en 150 Watt Combo - 150 Watt er også tilgjengelig som en frittstående hodet, kjent som Spider IV HD150. Spider IV15 er perfekt for de som spiller hjemme eller arbeid i studio og gig der en lav-drevet amp kan være fordelaktig.

Spider ventil MKII området vedtar all kraften og fleksibiliteten til digital teknologi for modellering og sikringer det med klassisk ventil-tonen. Line 6 angitt et partnerkabinett med kjente ventil-amp produsenten, Reinhold Bogner, som har hjulpet design forsterkeren. Hvis du leter etter makt, allsidighet og klassiske tube-varme, deretter ser ikke lenger enn edderkopp ventil MKII.

Spider Jam introduserer kraften av Line 6 amp og effekter modellering, med løkke-opptak og backing spor. Med over 100 løkke-laden tromme, bass og rytme spor spilt av ekte musikere, Spider Jam kan bidra til å forbedre din spiller mens har det gøy jamming sammen. På forsterkeren utganger en imponerende 75 watt strøm, alle gjennom en 12 "Celestion Custom høyttaler.

Micro edderkopp er en lav-drevet, batteri-opererte versjonen av Spider-området. Perfekt for gateartist, ferie, og selv på turen bussen. Micro edderkoppen har integrert Chromatic Tuner og masse effekter forhåndsinnstillinger for både elektrisk og akustisk gitar. Vekt på bare 7 lbs, Micro edderkoppen legger ut 6 watt for volum og er svært bærbare.

Line 6 artister

Line 6 brukere inkluderer:

Benny Rietveld (Santana),
Ed O'Brien (Radiohead),
Rob Harris (Jamiroquai),
Jason Freese (Green Day),
Jon Button (Sheryl Crow),
Richard Fortis (Guns N' Roses),
Robin Le Mesurier (Rod Stewart),
Roland Orzabal (tarer For Fears)

Og mange fler kjente artister!

Line 6 gitarforsterker nyheter

Gibson utløse klokke dyrere enn en Standard Les Paul gitar

Gjennom et samarbeid med ur produsenten Raymond Weil, Gibson's 'Freelancer' se par ekstravaganse og musikalsk inspirert design med imponerende resultater... Mer »

Seymour Duncan avsløre deres Active/Passive dualitet Pickup

Tar de beste funksjonene til active og passiv pickups, slå dem i en allsidig pickup, dualitet tilbyr spilleren et allsidig utvalg av toner.... Mer »

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30-årsjubileum, PSM10 Paul Stanley og Stoneman signatur gitarer

Med ulike ulike oppføringer, Ibanez utløse et spektakulært utvalg av signatur modeller til deres NAMM 2017 kø... Mer »