Marshall gitarforsterkere

Gear4Music.com

Marshall gitarforsterkere har blitt brukt tiår av noen av de største gitaristene i musikkbransjen Jimi Hendrix og Yngwie Malmsteen Graham Coxon av uskarphet og Nathan Connolly av Snow Patrol. View All Information

Mest populære Marshall ampere

Første 15 produkt visning

Marshall ampere

Opprettet i 1962, begynte Marshall forsterkning etter Jim Marshall hørt gitarister i butikken hans diskutere egenkabinetter de var ute etter i en forsterker, kvaliteter som de ikke kunne finne et annet sted på den tiden.

Han besluttet å begynne å bygge sin egen forsterkere som et billigere alternativ til de amerikanske-laget forsterkerne som han var strømpe på tiden, og den banebrytende JTM45 ble født.

Marshall Amp området på Gear4music.com inkluderer et bredt spekter av Marshall forsterkerne, høyttalere, forsterker hoder, combo forsterkere, øving forsterkere, footswitches og forsterker pakker for best mulig verdi.

Marshall Amp nyheter

NAMM 2017:Zakk Wylde Odin gral Genesis hyllest til Ozzy år

Ikoniske Zakk Wylde bullseye design? Sjekk. Kjempestor og kompromissløs tone? Sjekk. Odin gral Genesis gitaren leverer varene til metall massene... Mer »

NAMM 2017: Gibson 2017 tradisjonell høy ytelse, S-serien

Avsløre deres nye utvalg av svært rimelig S-serien, Gibson rett skitt på 2017 linje opp inkludert tradisjonelle serien, High Performance Series og mer.... Mer »

NAMM 2017: PRS avsløre helt nytt område 'Sonzera forsterkere'

Den Sonzera serien bestativ av en 50W combo, 50W hodet og 20W combo. Brukes av Black Stone Cherry og Snarky valp, forvent profesjonell grade tone rett utenfor balltre... Mer »