Lydkort

Et Lydkort vil hjelpe deg med å ta hjemmestudioet ditt til et profesjonelt nivå. På Gear4music.com vi forstår hvor viktig lydkvaliteten på ditt opptaket er - vårt utvalg av lydkort gir best mulig konvertering av lydsignalet til et høykvalitets digitalt format slik at den kan brukes i en datamaskin.

View All Information

Mest populære Audio interface

Første 21 produkter viser

Om lydkort

Selv om hver tilkobling har nok kraft til å gi gode resultater, er FireWire kjent for å være mer effektiv ved overføring av data. Populære Firewire-interface omfatter MOTU-Ultralite og Presonus-FireStudio. PCI-kort sitter internt i et spor på hovedkortet; og som et resultat, krever tilkoblinger en break-out/kabel.

USB-interface har en tendens til å være den mest populære på grunn avat den er en universell standard tilkobling.

Lyd interface-nyheter

Focusrite tilby oppdateringer og tilbud For Clarett grensesnitt

Med nye windows drivere installert og store besparelser på utvalgte modeller, Focusrite gir deg flere og flere grunner til å være lystig denne julen... Mer »

Antelope Audio nå tilbyr en gratis lisens For PreSonus Studio One For kunder som kjøper valgt grensesnitt

De som kjøper en Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 eller Goliath grensesnittet vil være berettiget til å motta en gratis kopi av PreSonus' Studio One... Mer »

Native Instruments annonsere tilbud Komplete Kontrol serien og Komplete lyd 6

Tilbyr opptil £80 av Kontrol-serien mens slashing prisen på Komplete lyd 6 til £149, få din sjanse å bruk verdens ledende hardware til en utrolig rabattert pris... Mer »