Lydkort

Et Lydkort vil hjelpe deg med å ta hjemmestudioet ditt til et profesjonelt nivå. På Gear4music.com vi forstår hvor viktig lydkvaliteten på ditt opptaket er - vårt utvalg av lydkort gir best mulig konvertering av lydsignalet til et høykvalitets digitalt format slik at den kan brukes i en datamaskin.

View All Information

Mest populære Audio interface

Første 21 produkt visning

Om lydkort

Selv om hver tilkobling har nok kraft til å gi gode resultater, er FireWire kjent for å være mer effektiv ved overføring av data. Populære Firewire-interface omfatter MOTU-Ultralite og Presonus-FireStudio. PCI-kort sitter internt i et spor på hovedkortet; og som et resultat, krever tilkoblinger en break-out/kabel.

USB-interface har en tendens til å være den mest populære på grunn avat den er en universell standard tilkobling.

Lyd interface-nyheter

Avid Pro Tools Quartet og duett pakkeer bringe Massive innsparinger

Nyskapende grensesnitt designet for å bringe siste i audio opptak teknologi, paret har vært produsere profesjonell grade lydkvalitet på enhver bruk... Mer »

NAMM 2017: Mackie løslate Big Knob Studio Monitor grensesnitt

Mackie's Big Knob Studio grensesnitt fortsetter arven av sine forgjengere, forkjemper forskjellige ny vise egenskaper og spennende tech å gjenta sin triumferende retur.... Mer »

NAMM 2017: RME Avslører Deres Fireface UFX II Interface

Utnytter State of the Art opptak og playback, Fireface UFX II Interface kombinerer premium kvalitet produksjon med neste nivå audio kvalitet... Mer »