Lydkort

Et Lydkort vil hjelpe deg med å ta hjemmestudioet ditt til et profesjonelt nivå. På Gear4music.com vi forstår hvor viktig lydkvaliteten på ditt opptaket er - vårt utvalg av lydkort gir best mulig konvertering av lydsignalet til et høykvalitets digitalt format slik at den kan brukes i en datamaskin.

View All Information

Mest populære Audio interface

Første 20 produkt visning

Om lydkort

Selv om hver tilkobling har nok kraft til å gi gode resultater, er FireWire kjent for å være mer effektiv ved overføring av data. Populære Firewire-interface omfatter MOTU-Ultralite og Presonus-FireStudio. PCI-kort sitter internt i et spor på hovedkortet; og som et resultat, krever tilkoblinger en break-out/kabel.

USB-interface har en tendens til å være den mest populære på grunn avat den er en universell standard tilkobling.

Lyd interface-nyheter

Focusrite avsløre iTrack ett Pre kompakt innspillingen grensesnitt

Kunne registrere både gitar og vokal, iTrack en Pre kan operere med XLR eller Jack innganger, slik at reiser musiker enestående kreativitet.... Mer »

Focusrite's Clarett 2Pre nå i salg på Gear4music

Den Focusrite Clarett 2Pre grensesnittet er i salg på Gear4music. Adept på vokal eller gitarer kan du forvente konsekvent imponerende forestillinger.... Mer »

Avid Pro Tools Quartet og duett pakkeer bringe Massive innsparinger

Nyskapende grensesnitt designet for å bringe siste i audio opptak teknologi, paret har vært produsere profesjonell grade lydkvalitet på enhver bruk... Mer »