Lydkort

Et Lydkort vil hjelpe deg med å ta hjemmestudioet ditt til et profesjonelt nivå. På Gear4music.com vi forstår hvor viktig lydkvaliteten på ditt opptaket er - vårt utvalg av lydkort gir best mulig konvertering av lydsignalet til et høykvalitets digitalt format slik at den kan brukes i en datamaskin.

View All Information

Mest populære Audio interface

Første 22 produkt visning

Om lydkort

Selv om hver tilkobling har nok kraft til å gi gode resultater, er FireWire kjent for å være mer effektiv ved overføring av data. Populære Firewire-interface omfatter MOTU-Ultralite og Presonus-FireStudio. PCI-kort sitter internt i et spor på hovedkortet; og som et resultat, krever tilkoblinger en break-out/kabel.

USB-interface har en tendens til å være den mest populære på grunn avat den er en universell standard tilkobling.

Lyd interface-nyheter

NAMM 2017: Antelope Audio avsløre Orion32 HD-grensesnitt

En 64 kanal HDX og USB3 AD/DA grensesnitt, den Orion32 HD er det nyeste tilskuddet til Orion området og tilbyr en hel rekke nye interessante funksjoner.... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre Rubix serien og GO:MIXER

På CES Roland avslørt lanseringen av noen nye produkter utviklet for de som ønsker kompromissløs lyd uansett hvor de går... Mer »

Focusrite tilby oppdateringer og tilbud For Clarett Interface

Med nye windows drivere installert og store besparelser på utvalgte modeller, Focusrite gir deg flere og flere grunner til å være lystig denne julen... Mer »