Audio Interface

Et Audio Interface vil hjelpe deg å heve hjemmeopptakene dine til et profesjonelt nivå. Hos Gear4music forstår vi hvor viktig lydkvaliteten på opptakene dine er - vårt utvalg av audio interface og lydkort gir best mulig konvertering av lydsignal til et høykvalitets digitalt format, slik at det kan brukes på en datamaskin.

View All Information

Mest populære Audio interface

Om lydkort

Selv om hver tilkobling har nok kraft til å gi gode resultater, er FireWire kjent for å være mer effektiv ved overføring av data. Populære Firewire-interface omfatter MOTU-Ultralite og Presonus-FireStudio. PCI-kort sitter internt i et spor på hovedkortet; og som et resultat, krever tilkoblinger en break-out/kabel.

USB-interface har en tendens til å være den mest populære på grunn avat den er en universell standard tilkobling.

Lyd interface-nyheter

PreSonus avsløre Quantum, Slickest Interfaceet til dato

Med en imponerende antall kapasiteter under beltet sitt, Quantum maksimerer lyds potensial og gir deg premium klasse kvalitet i et hjerteslag... Mer »

Antelope Audio lyd innføre flaggskip Goliath HD Interface

Angi en ny standard for audio Interface, Goliath HD tilbyr et utvalg av spennende nye funksjoner som forbedrer og finjustere lyd for optimale resultater... Mer »

Cubase 9 Artist med UR12 eller UR22 hos Gear4music nå

Fra i dag kan du nå kjøpe Steinberg's Cubase 9 Artist med UR12 eller UR22 for mindre enn prisen av Cubase 9 Artist frittstående produksjon suite... Mer »