Lydkort

Et Lydkort vil hjelpe deg med å ta hjemmestudioet ditt til et profesjonelt nivå. På Gear4music.com vi forstår hvor viktig lydkvaliteten på ditt opptaket er - vårt utvalg av lydkort gir best mulig konvertering av lydsignalet til et høykvalitets digitalt format slik at den kan brukes i en datamaskin.

View All Information

Mest populære Audio interface

Om lydkort

Selv om hver tilkobling har nok kraft til å gi gode resultater, er FireWire kjent for å være mer effektiv ved overføring av data. Populære Firewire-interface omfatter MOTU-Ultralite og Presonus-FireStudio. PCI-kort sitter internt i et spor på hovedkortet; og som et resultat, krever tilkoblinger en break-out/kabel.

USB-interface har en tendens til å være den mest populære på grunn avat den er en universell standard tilkobling.

Lyd interface-nyheter

PreSonus avsløre Quantum, Slickest grensesnittet til dato

Med en imponerende antall kapasiteter under beltet sitt, Quantum maksimerer lyds potensial og gir deg premium klasse kvalitet i et hjerteslag... Mer »

Antelope Audio lyd innføre flaggskip Goliath HD grensesnitt

Angi en ny standard for audio grensesnitt, Goliath HD tilbyr et utvalg av spennende nye funksjoner som forbedrer og finjustere lyd for optimale resultater... Mer »

Cubase 9 Artist med UR12 eller UR22 hos Gear4music nå

Fra i dag kan du nå kjøpe Steinberg's Cubase 9 Artist med UR12 eller UR22 for mindre enn prisen av Cubase 9 Artist frittstående produksjon suite... Mer »