M-Audio Interface

Gear4Music.com

Hos Gear4music vi vite mer profesjonell musikk blir produsert hjemme enn noen gang før, med dette i tankene har vi et stort utvalg av M-Audio lyd- og MIDI-Interface for å velge mellom på utrolig lave priser. Vi lager produkter inkludert USB MIDI-Interface, den M-Audio Midisport 2 x 2 og den høye kvaliteten M-Track Quad USB audio Interface. View All Information

M-Audio Interface

Første 17 produkt visning

Om M-Audio-interface

M-Audio utforme og fremstille en rekke lyd-produkter, inkludert digital audio arbeidsstasjoner interface, MIDI-keyboard kontrollerne, kondensator mikrofoner og studio overvåker.

Spesialiseringsområder lyd interface M-Audio-produkter brukes i mange studier i verden-berømte innspillingen, og kan også vise seg for å være ideell for hjem musikere og DJS likt.

M-Audio Audio Interface nyheter

M-Audio starte M-Track 2 X 2 vokal Studio Pro Bundle

Ønsker for å få den perfekte ta? M-Audio's M-Track 2 X 2 vokal Studio Pro gir deg profesjonell standard lydinnspillingsfunksjoner i et robust og kompakt.... Mer »

Kjøpe M-Audio's koden serien (svart) få gratis Plugin Suite

Fra 1 mai rett til 31 juli får eksisterende brukere og nye kunder en plug-in suite verdt opp til £350 sammen med deres koden kontrolleren... Mer »

M-Audio starte Ærede koden serien i svart

Den M-Audio koden 61 og kode 49 har blitt utgitt i en stilig ny svart design, kombinerer en fantastisk estetisk med klassisk tone.... Mer »