Native Instruments Audio-interface

Gear4Music.com

Native Instruments historie begynte i 1995, og siden har økt i popularitet siden å utvikle konseptet med første modulære synthesizeren. View All Information

Native Instruments USB-lyd-interface

Første 2 produkt visning

Om NI-interface

På Gear4music vi vet hvor viktig det riktige utstyret kan bevise når det gjelder å finne riktig lyden og kabinette den endelige mix, dette er grunnen til at vi arbeider med slike etablerte produsenter slik som Native Instruments å tilby verden klassen produkter til rimelige priser.

Native Instruments' nye Traktor lyd spekteret med interface tilbudet profesjonell lydkvalitet, allsidig tilkoblinger, avanserte kontrolleren funksjoner og en kompakt, robust konstruksjon.

NI lyd interface nyheter

NI Maschine Studio produksjon arbeidsstasjon på salg nå

Innfødt Instrument Maschine Studio produksjon arbeidsstasjon med programvare, tilbyr en allsidig erfaring for moderne produsent... Mer »

Native Instruments annonsere tilbud Komplete Kontrol serien og Komplete lyd 6

Tilbyr opptil £80 av Kontrol-serien mens slashing prisen på Komplete lyd 6 til £149, få din sjanse å bruk verdens ledende hardware til en utrolig rabattert pris... Mer »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 på salg hos Gear4music nå

Har en rekke nyskapende komponenter som gir ultimate opplevelsen live DJ, Traktor Kontrol S8 er den nye standarden for kontrollere overalt... Mer »