Presonus Audio-interface

Gear4Music.com

Presonus ble grunnlagt i 1995 har som mål å bygge profesjonell og rimelig musikk produksjonsverktøy for musikere og lydingeniører. I løpet av det siste Decadeet har utviklet nyskapende, profesjonell og rimelig verktøy til musikkbransjen etableringen med det formål å styrke musikk prosessen for å opprette og produksjon. View All Information

Presonus USB-lyd-interface

Første 9 produkt visning

Presonus Firewire Audio-interface

Første 3 produkt visning

Om Presonus-interface

På Gear4music vi tilbyr PreSonus førsteklasses lyd interface i stand til å kvalitet kommersielle innspillinger til utrolig lave priser. PreSonus firestudio er en førsteklasses, profesjonell FireWire-Innspillingssystem med den perfekte kombinasjonen av innganger og utganger for band, produsenter, musikere og teknikere. Sammen med PreSonus banebrytende studio én artist musikk etableringen programmet med plugin-moduler, løkke og eksempler som skal komme i gang umiddelbart.

Presonus Audio Interface nyheter

PreSonus avsløre Quantum, Slickest grensesnittet til dato

Med en imponerende antall kapasiteter under beltet sitt, Quantum maksimerer lyds potensial og gir deg premium klasse kvalitet i et hjerteslag... Mer »

NAMM 2017: Presonus StudioLive 16 Series III

Med 17 berøringssensitiv, motoriserte knotter og 17 lagrede XMAS preamper, StudioLive 16 gir brukeren fullført innspillingen allsidighet når opererer i feltet.... Mer »

Synergi pakke følger med Antelope Audio Interface

Antelope Audio har annonsert et eksklusivt samarbeid forfremmelse imellom Presonus og Overloud. Dette tilbudet er åpen fra nå frem til 31 desember.... Mer »