Presonus Audio-interface

Gear4Music.com

Presonus ble grunnlagt i 1995 har som mål å bygge profesjonell og rimelig musikk produksjonsverktøy for musikere og lydingeniører. I løpet av det siste Decadeet har utviklet nyskapende, profesjonell og rimelig verktøy til musikkbransjen etableringen med det formål å styrke musikk prosessen for å opprette og produksjon. View All Information

Presonus USB-lyd-interface

Første 9 produkt visning

Presonus Firewire Audio-interface

Første 3 produkt visning

Om Presonus-interface

På Gear4music vi tilbyr PreSonus førsteklasses lyd interface i stand til å kvalitet kommersielle innspillinger til utrolig lave priser. PreSonus firestudio er en førsteklasses, profesjonell FireWire-Innspillingssystem med den perfekte kombinasjonen av innganger og utganger for band, produsenter, musikere og teknikere. Sammen med PreSonus banebrytende studio én artist musikk etableringen programmet med plugin-moduler, løkke og eksempler som skal komme i gang umiddelbart.

Presonus Audio Interface nyheter

NAMM 2017: Presonus StudioLive 16 Series III

Med 17 berøringssensitiv, motoriserte knotter og 17 lagrede XMAS preamper, StudioLive 16 gir brukeren fullført innspillingen allsidighet når opererer i feltet.... Mer »

Synergi pakke følger med Antelope Audio Interface

Antelope Audio har annonsert et eksklusivt samarbeid forfremmelse imellom Presonus og Overloud. Dette tilbudet er åpen fra nå frem til 31 desember.... Mer »

Presonus kunngjøre FaderPort 8

FaderPort 8 bringer enda mer allsidighet og praktisk for fans av den opprinnelige FaderPort... Mer »