Om Acoustic Treatment

Acoustic behandling kan transformere en forvrengt og clumsy lød rom i en skarp, klar og lyse lød rom. Å ha rett akustikk er et must når innspilling, miksing og mestring. Hvis blanding miljøet har akustisk problemer, kan dette bety mikser kan høres annerledes når det spilles andre steder.

Vi vet hvor viktig akustikk kan være om Gear4music.com.com og hvordan rettigheten acoustic behandling kan bidra til å gi bedre arbeidsmiljøer for produsenter, lydteknikere og musikere. Med dette i bakhodet har vi et stort utvalg av akustisk produkter og behandlinger fra ledende produsenter, inkludert Vicoustic og Primacoustic. Velge mellom ulike typer akustisk behandlinger som XY-blokker som kan manipulere rom lyder uten å miste naturlige atmosfære og hele rommet prosjektpakker.

Akustisk behandling-nyheter

SE Electronics Reflexion Filter plass lansert!

SE Electronics Reflexion Filter PLASSEN er et innovativt akustisk apparat som tok to års forskning for å kabinette.... Mer »

Focusrite, Novation og KRK Pris Drops - alle ender 28 februar!

Lagre pa valgte Focusrite, Novation og KRK utstyr, tilbyr tilgjengelig for en begrenset periode.... Mer »

Native Instruments maskin Studio lansert

Native Instruments har annonsert utgivelsen av Maschine Studio, datamaskin produksjon arbeidsstasjon som fungerer like bra for profesjonell ytelse.... Mer »

Acoustic behandling

Første 149 produkt visning