Pianoer og Keyboards

Utforsk en rekke pianoer og keyboard fra de mest respekterte navnene i bransjen som Yamaha og Casio så vel som rimelige Gear4music keyboard og pianoer.

View All Information

Mest populære digitale pianoer og keyboard

Akustisk vs Digital pianoer

Fordi digitale keyboard og pianoer er avhengig av prøvetaking, kan de produsere lyder fra instrumenter. For eksempel kan musikere velge instrumenter som fløyter, harpsichords, strenger og perkusjon, gjør den digitale piano eller keyboardet et svært tilpasningsdyktig instrument.

En digital piano tilbyr en vektet tast handling å etterligne følelsen av et akustisk instrument. For eksempel på den Yamaha YDP140 Digital Piano, nøklene på lavere notater har en tyngre touch, mens de høyere er lettere.

Fordelene med en Digital Piano

Det er mange fordeler å spille digitale piano eller keyboard i motsetning til en akustisk versjon. De kan for eksempel ha innebygd rytmer som følge spillerne. Også en digital piano er trådløse, skal det aldri justeres som sparer du tid og penger.

En digital piano eller keyboard kan også sine brukere å nyte den MIDI Musical Instrument Digital Interface, som betyr at de kan kommunisere, overvåke og synkronisere med andre elektroniske musikkinstrumenter, maskiner og utstyr. Eksempel på et keyboard med denne funksjonen er den M-Audio ProKeys Sono 88 keys.

En digital piano kan være relativt bærbare fordi det er mindre og lettere enn den tradisjonelle alternativet og kan ofte bli delvis demontert for å lette sin transport. Spillere kan også spille stille koble hodetelefonene i instrumentene.

Piano og Keyboard nyheter

M-Audio starte Ærede koden serien i svart

Den M-Audio koden 61 og kode 49 har blitt utgitt i en stilig ny svart design, kombinerer en fantastisk estetisk med klassisk tone.... Mer »

ROLI FXpansion STROBE2 nå inkludert med alle ROLI kyststrekninger

Kraftig STROBE2 programvare er nå gjort tilgjengelig for alle de som kjøper eller har kjøpt enten den ROLI Seaboard stige eller GRAND synthesizer... Mer »

Roland avsløre eksklusiv markedsføring med ark musikk direkte Pass

Roland tilbyr en helt ny kampanje der de som kjøper noen Roland GP, LX eller HP piano får en gratis tre måneders abonnement på notene direkte passere.... Mer »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments kunngjøre REV2

Bygge på foundations med forgjengeren til Prophet 08, REV2 tilbyr en hel rekke interessante og nyskapende tillegg til formatet.... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre RD-2000 Digital Piano

Med en rekke spennende funksjoner kombinerer RD-2000 de beste egenskapene av akustisk og digital pianoer i et nyskapende hybrid... Mer »