Pianoer og Keyboard

Utforsk en rekke pianoer og keyboards fra de mest respekterte navnene i bransjen som for eksempel Yamaha og Casio, så vel som rimelige Gear4music keyboards og pianoer.

View All Information

Mest populære digitale pianoer og keyboard

Første 18 produkt visning

Akustisk vs Digital pianoer

Fordi digitale keyboard og pianoer er avhengig av prøvetaking, kan de produsere lyder fra instrumenter. For eksempel kan musikere velge instrumenter som fløyter, harpsichords, strenger og perkusjon, gjør den digitale piano eller keyboardet et svært tilpasningsdyktig instrument.

En digital piano tilbyr en vektet tast handling å etterligne følelsen av et akustisk instrument. For eksempel på den Yamaha YDP140 Digital Piano, nøklene på lavere notater har en tyngre touch, mens de høyere er lettere.

Fordelene med en Digital Piano

Det er mange fordeler å spille digitale piano eller keyboard i motsetning til en akustisk versjon. De kan for eksempel ha innebygd rytmer som følge spillerne. Også en digital piano er trådløse, skal det aldri justeres som sparer du tid og penger.

En digital piano eller keyboard kan også sine brukere å nyte den MIDI Musical Instrument Digital Interface, som betyr at de kan kommunisere, overvåke og synkronisere med andre elektroniske musikkinstrumenter, maskiner og utstyr. Eksempel på et keyboard med denne funksjonen er den M-Audio ProKeys Sono 88 keys.

En digital piano kan være relativt bærbare fordi det er mindre og lettere enn den tradisjonelle alternativet og kan ofte bli delvis demontert for å lette sin transport. Spillere kan også spille stille koble hodetelefonene i instrumentene.

Piano og Keyboard nyheter

Moog annonsere begrenset påfølgende 37 CV Analog Synthesizer

En nytolkning av sin forgjenger, den Moog påfølgende 37 CV Analog Synth bygger på en kumulativ innsats mellom Moog og de aller folk som avspilles.... Mer »

Behringer Avslører Kompakt, Tre Octaves DeepMind 6 Synth

Nyheten har kommet fra Superbooth som Behringer vil introdusere deres nye dyp sinn 6, en mindre mer komprimert utgave av sin storebror DeepMind 12... Mer »

Yamaha Avslører MX88 Synthesizer i Oppkjøringen til Superbooth

Bruker nyskapende funksjoner utformet for å utfylle den moderne pianisten, Yamaha's MX88 Synth tilbyr et nytt purposed design og feilfri funksjonalitet.... Mer »

Novation Lansering Peak, en Åtte Stemmers Polyfonic Synthesizer

En synth som har en rekke interessante parametere, Novation's Peak bringer neste nivå bruk fold, lovende en kreativ innlevelse.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Innføring av Nord etappe 3 Piano

Femte generasjon i den Nord scene Piano-serien, denne nye tillegg til Nord's "Stage" området er spesielt rettet mot prestasjonsbasert musiker.... Mer »