Digitalt piano og keyboard

Pianoer og keyboard er svært allsidige instrumenter og en favoritt blant musikere av alle typer. Fra klassisk til rock, blues pop - tangenter finnes i nesten alle sjangre.

View All Information

Mest populære digitale pianoer og keyboard

Akustisk vs Digital pianoer

Akustisk piano er tyngre, mer robuste og kraftigere enn elektronisk modeller. De er vanligvis betydelige investeringer som er gått ned gjennom en familie. Mange tror at full, rik lyd og taktile, uttrykksfulle følelsen av en tradisjonell piano kan aldri replikeres i noen digital modell.

Men ser mange mennesker fordelene ved Digital modeller. Fordi Digital pianoer og keyboard er avhengig av prøvetaking, kan de produsere en rekke forskjellige instrument lyder. For eksempel kan musikere velge mellom fløyter, harpsichords, strenger og perkusjon, lyder som gjør en digital piano eller keyboard svært tilpasningsdyktige.

En Digital Piano tilbyr en vektet tast handling å etterligne følelsen av et akustisk instrument. Nøklene til lavere notater har ofte en tyngre touch, mens de høyere er lettere.

Det er mange fordeler å spille digitale Piano eller keyboard i motsetning til en akustisk versjon. De kan ha innebygd rytme evner å følge spillere. I tillegg fordi digitale piano uten strenger, skal de aldri være innstilt, sparer deres eiere tid og penger.

En Digital Piano eller keyboard kan også sine brukere til å dra nytte av Musical Instrument Digital Interface (MIDI), som betyr at de kan kommunisere, kontroll og synkronisere med andre elektroniske musikkinstrumenter, maskiner og utstyr.

En Digital pianoer kan være relativt bærbare, som de er mindre og lettere enn den tradisjonelle alternativet og kan ofte bli delvis demontert i forbindelse med transport. Brukere kan også spille stille koble hodetelefoner i instrumentene.

Piano og Keyboard nyheter

Korg annonsere at Ærede Synth "Wavestation" er nå tilgjengelig For iOS enheter

Rett fra 90-tallet, har den legendariske synth fått en moderne makeover til gjøre det mer allsidig enn noensinne... Mer »

Rob Papen utgivelser ny Predator 2 Synthesizer

Med tusenvis av nye forhåndsinnstillinger og en lang rekke funksjoner, den Predator 2 bringer neste nivå lydkvalitet og brukerdefinerte lyd manipulasjon til spillere umiddelbar salg... Mer »

Teenage Engineering avsløre en rekke oppdateringer For flaggskip Synthesizer OP-1

Med en ny arpeggiator og synthesizer brukere disposisjon, flere bruker bedt om oppdateringer gir spilleren mer allsidig enn noensinne... Mer »

Akai starte Modellene Mini MK2 bærbare produksjon keyboard i hvitt

En tidsbegrenset utgave av den Akai Modellene Mini MK 2, hvit tilsvarende opererer som et oppsiktsvekkende alternativ som ser så godt som det høres ut.... Mer »

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »

Gear4music nå strømpe Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianoer

Luksuriøse digital piano designet for å trofast gjenskape lyden av en grand akustisk piano, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte verktøyet uttrykk for kresne pianist... Mer »

Minster pianoer redusert med 10% som en del av Black Friday avtaler på Gear4music

I tillegg til en rekke andre Black Friday avtaler som kjører hele uken, kan du nå lagre opptil £454 på Minster pianoer... Mer »