Pianoer og Keyboard

Utforsk en rekke pianoer og keyboards fra de mest respekterte navnene i bransjen, som for eksempel Yamaha og Casio, så vel som rimelige Gear4music keyboards og pianoer.

View All Information

Mest populære digitale pianoer og keyboard

Akustisk vs Digital pianoer

Fordi digitale keyboard og pianoer er avhengig av prøvetaking, kan de produsere lyder fra instrumenter. For eksempel kan musikere velge instrumenter som fløyter, harpsichords, strenger og perkusjon, gjør den digitale piano eller keyboardet et svært tilpasningsdyktig instrument.

En digital piano tilbyr en vektet tast handling å etterligne følelsen av et akustisk instrument. For eksempel på den Yamaha YDP140 Digital Piano, nøklene på lavere notater har en tyngre touch, mens de høyere er lettere.

Fordelene med en Digital Piano

Det er mange fordeler å spille digitale piano eller keyboard i motsetning til en akustisk versjon. De kan for eksempel ha innebygd rytmer som følge spillerne. Også en digital piano er trådløse, skal det aldri justeres som sparer du tid og penger.

En digital piano eller keyboard kan også sine brukere å nyte den MIDI Musical Instrument Digital Interface, som betyr at de kan kommunisere, overvåke og synkronisere med andre elektroniske musikkinstrumenter, maskiner og utstyr. Eksempel på et keyboard med denne funksjonen er den M-Audio ProKeys Sono 88 keys.

En digital piano kan være relativt bærbare fordi det er mindre og lettere enn den tradisjonelle alternativet og kan ofte bli delvis demontert for å lette sin transport. Spillere kan også spille stille koble hodetelefonene i instrumentene.

Piano og Keyboard nyheter

Roland starte FA-07 arbeidsstasjon og SE 02 Analog Synthesizer

Første synth postene i den Roland's 'Fremtid omdefinert', FA-07 arbeidsstasjon og SE-02 Synthesizer lover bruker komplett uttrykk og ombord allsidighet.... Mer »

ROLI utgivelser Seaboard blokk og Touch blokk MIDI-kontroller

Du har sett ROLI's Seaboard Grand og du har sett sine blokker kontrollere... gjør deg klar for den mest innovative sammenkobling i sommer.... Mer »

Roland og Karimoku Team for KF-10 digitale Piano

Verdenskjente japanske møbler produsenten Karimoku har sammen med Roland å produsere et piano ser hver tomme så overdådig som det høres ut.... Mer »

Moog annonsere begrenset påfølgende 37 CV Analog Synthesizer

En nytolkning av sin forgjenger, den Moog påfølgende 37 CV Analog Synth bygger på en kumulativ innsats mellom Moog og de aller folk som avspilles.... Mer »

Behringer Avslører Kompakt, Tre Octaves DeepMind 6 Synth

Nyheten har kommet fra Superbooth som Behringer vil introdusere deres nye dyp sinn 6, en mindre mer komprimert utgave av sin storebror DeepMind 12... Mer »