Digitalt piano og keyboard

Pianoer og keyboard er svært allsidige instrumenter og en favoritt blant musikere av alle typer. Fra klassisk til rock, blues pop - tangenter finnes i nesten alle sjangre.

View All Information

Mest populære digitale pianoer og keyboard

Akustisk vs Digital pianoer

Akustisk piano er tyngre, mer robuste og kraftigere enn elektronisk modeller. De er vanligvis betydelige investeringer som er gått ned gjennom en familie. Mange tror at full, rik lyd og taktile, uttrykksfulle følelsen av en tradisjonell piano kan aldri replikeres i noen digital modell.

Men ser mange mennesker fordelene ved Digital modeller. Fordi Digital pianoer og keyboard er avhengig av prøvetaking, kan de produsere en rekke forskjellige instrument lyder. For eksempel kan musikere velge mellom fløyter, harpsichords, strenger og perkusjon, lyder som gjør en digital piano eller keyboard svært tilpasningsdyktige.

En Digital Piano tilbyr en vektet tast handling å etterligne følelsen av et akustisk instrument. Nøklene til lavere notater har ofte en tyngre touch, mens de høyere er lettere.

Det er mange fordeler å spille digitale Piano eller keyboard i motsetning til en akustisk versjon. De kan ha innebygd rytme evner å følge spillere. I tillegg fordi digitale piano uten strenger, skal de aldri være innstilt, sparer deres eiere tid og penger.

En Digital Piano eller keyboard kan også sine brukere til å dra nytte av Musical Instrument Digital Interface (MIDI), som betyr at de kan kommunisere, kontroll og synkronisere med andre elektroniske musikkinstrumenter, maskiner og utstyr.

En Digital pianoer kan være relativt bærbare, som de er mindre og lettere enn den tradisjonelle alternativet og kan ofte bli delvis demontert i forbindelse med transport. Brukere kan også spille stille koble hodetelefoner i instrumentene.

Piano og Keyboard nyheter

Casio forene krefter med Mercury Award nominert musiker Laura Mvula For musikklærer of the Year Awards 2017

Klassisk FMS berømte Music lærer Awards er satt til den største noensinne, utstillingsvindu enestående pedagogiske prestasjoner av musikk lærere fra over hele Storbritannia... Mer »

ROLI lanseringen begrenset tid tilbud

Kjøpe Seaboard stige, få en Max lisens verdt $99.... Mer »

Korg innlede ny nettside

Korg utdanning som mål å gi brukerne en informativ og dynamisk erfaring... Mer »

Se hvordan Rihanna's Monte Neuble bruker fremskritt keyboard i sin Live rigg

Monte Neuble diskuterer bruker Akai Pros forhånd keyboard og VIP 2.0 på veien.... Mer »

Nye Roland Digital pianoer nettopp annonsert

Den nye serien av digital pianoer fra Roland har blitt annonsert.... Mer »

Gratis Eventide Blackhole VST Akai MPC og Advance keyboardbrukere

Legge en utenomjordisk sonic dimensjon til produksjon og konsert med Eventide's Blackhole klassisk reverb effekt i et nytt tidsbegrensede tilbud.... Mer »

Gratis iPad med kjøp av The Roland-LX7-Digital Piano

Roland forlenge Tidsbegrenset tilbud til 31 August 2016... Mer »