Digitalt piano og keyboard

Pianoer og keyboard er svært allsidige instrumenter og en favoritt blant musikere av alle typer. Fra klassisk til rock, blues pop - tangenter finnes i nesten alle sjangre.

View All Information

Mest populære digitale pianoer og keyboard

Første 24 produkt visning

Akustisk vs Digital pianoer

Akustisk piano er tyngre, mer robuste og kraftigere enn elektronisk modeller. De er vanligvis betydelige investeringer som er gått ned gjennom en familie. Mange tTube at full, rik lyd og taktile, uttrykksfulle følelsen av en tradisjonell piano kan aldri replikeres i noen digital modell.

Men ser mange mennesker fordelene ved Digital modeller. Fordi Digital pianoer og keyboard er avhengig av prøvetaking, kan de produsere en rekke forskjellige instrument lyder. For eksempel kan musikere velge mellom fløyter, harpsichords, strenger og perkusjon, lyder som gjør en digital piano eller keyboard svært tilpasningsdyktige.

En Digital Piano tilbyr en vektet tast handling å etterligne følelsen av et akustisk instrument. Nøklene til lavere notater har ofte en tyngre touch, mens de høyere er lettere.

Det er mange fordeler å spille digitale Piano eller keyboard i motsetning til en akustisk versjon. De kan ha innebygd rytme evner å følge spillere. I tillegg fordi digitale piano uten strenger, skal de aldri være innstilt, sparer deres eiere tid og penger.

En Digital Piano eller keyboard kan også sine brukere til å dra nytte av Musical Instrument Digital Interface (MIDI), som betyr at de kan kommunisere, kontroll og synkronisere med andre elektroniske musikkinstrumenter, maskiner og utstyr.

En Digital pianoer kan være relativt bærbare, som de er mindre og lettere enn den tradisjonelle alternativet og kan ofte bli delvis demontert i forbindelse med transport. Brukere kan også spille stille koble hodetelefoner i instrumentene.

Piano og Keyboard nyheter

M-Audio starte Ærede koden serien i svart

Den M-Audio koden 61 og kode 49 har blitt utgitt i en stilig ny svart design, kombinerer en fantastisk estetisk med klassisk tone.... Mer »

ROLI FXpansion STROBE2 nå inkludert med alle ROLI kyststrekninger

Kraftig STROBE2 programvare er nå gjort tilgjengelig for alle de som kjøper eller har kjøpt enten den ROLI Seaboard stige eller GRAND synthesizer... Mer »

Roland avsløre eksklusiv markedsføring med ark musikk direkte Pass

Roland tilbyr en helt ny kampanje der de som kjøper noen Roland GP, LX eller HP piano får en gratis tre måneders abonnement på notene direkte passere.... Mer »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments kunngjøre REV2

Bygge på foundations med forgjengeren til Prophet 08, REV2 tilbyr en hel rekke interessante og nyskapende tillegg til formatet.... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre RD-2000 Digital Piano

Med en rekke spennende funksjoner kombinerer RD-2000 de beste egenskapene av akustisk og digital pianoer i et nyskapende hybrid... Mer »

NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 monofonisk Analog Synthesizer

Tillater dynamisk brukes i studio og på scene, er Toraiz AS-1 garantert å imponere... Mer »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 og ES110 Digital pianoer

Tilgjengelig for ordre nå hos Gear4music, Kawaier CN27, CN37 og ES110 Digital Piano kombinerer en autentisk klassisk følelse med en mengde moderne innslag... Mer »