Hjem pianoer

Hjem pianoer pleide a vaere upalitelige arvestykker som trengte mye tuning og vedlikehold, men na far du flere muligheter for hyggelig oving og kommer i en rekke plassbesparende storrelser.

View All Information

Hjem pianoer

Første 150 produkt visning

Om Hjem pianoer

Digitale pianoer har utviklet seg til en realistisk alternativ til tradisjonelle pianoer, både i måten de føler for å spille og i lyden produsert. Den store attraksjonen på disse pianoer er at de krever lite eller ingen vedlikehold, men kan gi mange fler funksjoner enn konvensjonelle piano.

Gear4music.com.com har et piano som passer enhver smak og budsjett, som strekker seg fra de ideelle for nybegynnere eller hjemmebruker som vår egen branded 8815 digitale piano, gjennom til profesjonell instrumenter som Yamaha-Clavinova serien, eller Roland RG grand pianoer.

Ved hjelp av våre mange års erfaring med utvikling av digitale pianoer, sikre vi at vi alltid har det mest omfattende utvalget av tilgjengelige instrumenter online som gir funksjonene du trenger.

Hjem Piano nyheter

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 og ES110 Digital pianoer

Tilgjengelig for ordre nå hos Gear4music, Kawaier CN27, CN37 og ES110 Digital Piano kombinerer en autentisk klassisk følelse med en mengde moderne innslag... Mer »

Roland GP607 Digital flygel ibenholt/hvit nå på lager

Kombinerer fordelene med en akustisk lyd og praktisk bruk av moderne teknologi, er GP607 sikker på å bringe elegansen i overflod til alle husholdninger... Mer »

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »