Hjem pianoer

Hjem pianoer pleide a vaere upalitelige arvestykker som trengte mye tuning og vedlikehold, men na far du flere muligheter for hyggelig oving og kommer i en rekke plassbesparende storrelser.

View All Information

Hjem pianoer

Første 150 produkter viser

Om Hjem pianoer

Digitale pianoer har utviklet seg til en realistisk alternativ til tradisjonelle pianoer, både i måten de føler for å spille og i lyden produsert. Den store attraksjonen på disse pianoer er at de krever lite eller ingen vedlikehold, men kan gi mange fler funksjoner enn konvensjonelle piano.

Gear4music.com.com har et piano som passer enhver smak og budsjett, som strekker seg fra de ideelle for nybegynnere eller hjemmebruker som vår egen branded 8815 digitale piano, gjennom til profesjonell instrumenter som Yamaha-Clavinova serien, eller Roland RG grand pianoer.

Ved hjelp av våre mange års erfaring med utvikling av digitale pianoer, sikre vi at vi alltid har det mest omfattende utvalget av tilgjengelige instrumenter online som gir funksjonene du trenger.

Hjem Piano nyheter

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »

Gear4music nå strømpe Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianoer

Luksuriøse digital piano designet for å trofast gjenskape lyden av en grand akustisk piano, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte verktøyet uttrykk for kresne pianist... Mer »

Casio forene krefter med Mercury Award nominert musiker Laura Mvula For musikklærer of the Year Awards 2017

Klassisk FMS berømte Music lærer Awards er satt til den største noensinne, utstillingsvindu enestående pedagogiske prestasjoner av musikk lærere fra over hele Storbritannia... Mer »