ARP Odyssey Ltd Edition Duophonic Analoge Synthesizer Rev2 Svart/Gull

  • Video 1
kr 7 011 Utsalgspris kr 10 031 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Fullført Krets Gjenoppbygging
  • Filtre av Rev 1, 2 og 3
  • Switch, MIDI og Hodetelefonutgang
  • Kompakt Kropp og Slank Keyboard
  • Inkluderer Hard Case og Patch-Kabler

ARP Odyssey Ltd Edition Duophonic Analoge Synthesizer Rev2 Svart/Gull

- detaljer
ARP Odyssey er en komplett gjenoppliving av en klassisk analog synthesizer som forvandlet sin alder. Respektert for sin høy verdi, spille og mobilitet, ARP Odyssey finnes på utallige sanger gjennom historien. Korg og opprinnelige ARP eksperter har nå nøye gjengitt opprinnelige kretsene - er hver detalj nøye vurdert å være tro mot kvaliteten på originalen. Dette svart panelet med gull-trykt Rev2 design har blitt gjenopplivet som begrenset opplag modell.

Produktreferanse: 54770

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Fullstendig gjenoppbygging av en klassiker

Karakteristiske syntese av ARP Odyssey er gjengitt fra krets nivå opp med den opprinnelige grunnleggeren nøkkel rådgiver. Den opprinnelige ARP Odyssey var en 2VCO duo-phonic instrument. Dets mest karakteristiske trekk var det skarpt, inntrengende lyd og dens rikt utvalg av tonale variasjon. Med en rekke funksjoner og modulering muligheter av oscillator sync, prøve og hold, pulse width moduleringshjul, høypass-filteret, to typer konvolutt generator, og pitch sving med PPC, var det kunne lage et allsidig utvalg av lyder.

ARP Odyssey reproduserer lyden av disse komponentene på krets nivå. Under oppsyn av David venn (grunnlegger), deler ble nøye utvalgt og alle detaljer ble justert for å gjenkabinette den opprinnelige enhetens karakteristiske syntese.

Filtre for alle 3 generasjoner

Stort sett det var tre versjoner av den opprinnelige ARP Odyssey, med dato for produksjon, med den store forskjellen er filteret krets. ARP Odyssey gir alle tre av disse annet filterkretser, og lar deg velge en av dem med et enkelt bytte.

TYPE (Rev1) er en 12 dB/oktober-krets som gir en skarp, punchy lyd. TYPE II (Rev2) er et 24 dB/oktober filter med stor-lød nedturer. TYPE III (Rev3) har utmerket stabilitet selv når resonans er hevet. Disse karakteristiske filtrene har blitt gjengitt like de opprinnelig var. På den opprinnelige ARP Odyssey, virkemåten til portamento når du bruker transponeringsfunksjonen differansen imellom Rev1 og Rev2/3. ARP Odyssey gjengir begge disse atferd og lar deg velge det ønskede ettall med en bryter.

Bevarer Original Design

ARP Odyssey har blitt forminsket til 86% av den opprinnelige ARP Odyssey. Nøye utvalgte deler brukes i delen kjent glidebryteren, gir en drift føler det er enda jevnere enn originalen. keyboardet bruker et 37-note slank keyboard som har lettere vekt og god spillbarhet. Samtidig som maskinen mer kompakt og enklere å bruke, har de betalt oppmerksomhet til at mini keyboardet er kompromissløst spillbare. 37 tastene har keyboardet lar transponeringsfunksjonen det dekker et bredt spekter av syv oktaver.

For å levere en kraftigere analoge lyd, er en KJØRETUR switch gitt som en ny funksjon. Aktivere denne bryteren gjør VCA forvrenge, generere en røff og rå lyd.

Kontaktene på den opprinnelige ARP Odyssey skilte seg innen produksjon, men basert på Rev3 i opprinnelige, ARP Odyssey bringer spesifikasjonene til en moderne standard. En MIDI IN-kontakten og USB-MIDI-porten, har de lagt til en hodetelefonutgang med justerbar volum. XLR utgang kontaktene som hadde vært ubalansert er endret til støy-resistente balansert utganger.

Firedel tommer og Mini-størrelse patch-kabler er inkludert. Hvis du kobler en patch-kabel fra hodetelefonutgangen nylig lagt til eksterne audio inngang, kan du lage en kraftig lyd ved å bruke selv-feedback. Hvis du kobler GATE ut kontakten til kontakten TRIG inn, være EG ikke retriggered, slik at du kan spille legato.

Hard veske inkludert

En dedikert semi-hard sak som er ideell for oppbevaring og transport er inkludert. Det idrett klassisk ARP logoen, og har en sofistikert finish i en svart tone. Bølgepapp shell strukturen sikrer utmerket slagfasthet, og interne demping og lomme for små gjenstander er også tilgjengelig.

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.