Justerbar keyboard / Piano benk fra Gear4Music - Åpnet Boks

kr 239 Utsalgspris kr 293 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Høydejusterbar.
  • Justerbar Piano / keyboard krakk fra Gear4Music.
  • Behagelig og holdbar.
  • Kaster Flat For Transport

Justerbar keyboard / Piano benk fra Gear4Music - Åpnet Boks

- detaljer

Justerbar keyboard benk fra Gear4Music i en svart finish og tilbyr komfort og stabilitet mens du spiller.





Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet control inspeksjoner og så alle selene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris.

Produktreferanse: 73998

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

En god kvalitet justerbar benk for bruk med keyboard eller pianoer. Den justerbare høyden betyr det er egnet for et bredt spekter av aldersgrupper, med tre separate høyder, og svart finish gir det en diskret stil som passer de fleste mørke piano og keyboard.

De polstret er designet for komfort mens du spiller og støttes av en robust, X-stil ramme. Denne piano benken også kaster flat betyr enkel transport for de på farten i konserter eller leksjoner.

Spesifikasjoner

  • Pute størrelse: 400 x 300 mm
  • Lastekapasitet: 110kgs
  • Høyde: 430/480 mm

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen Line av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.