Mono M80 nøkkel 61 keyboard tilfelle, svart

kr 2 128 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 17 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 52072

  • Svart M80 keyboard tilfelle.
  • Utrolig lett, men stive.
  • Rask Access og vannrette åpning.
  • Vanntett.
  • Dobbel stål glidelåser.

Mono M80 nøkkel 61 keyboard tilfelle, svart

- detaljer
Mono M80 nøkkel 61 keyboard saken er utformet for å være utrolig lys ennå stive for 61 nøkkel kontrollere. Det dobbelt hengsle tegning gir rask tilgang og tradisjonelle vannrett åpningen. Dette keyboardet saken har en robust konstruksjon med et vanntett Sharkskin ytre skall.

Produktreferanse: 52072

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Denne M80 keyboard saken har Hei-tettheten skummet støtfanger som avlede loddrett virkningen til den ytre delen og rundt saken. Det forsterkede ytre skallet absorberer og deflects hard innvirkning. Dette tilfellet inneholder oppbevaringsrom slik at utstyret er alltid ryddig samt en ekstern lomme for kabler og en mesh-innerlomme for småting. Denne M80 keyboard saken er bygget for å vare med sin doble stål glidelåser og i駆RI出SAZU materialer med motstand mot slitasje. Denne saken har også en fretsterk justerbar skulderstropp enda vektfordeling.

Denne saken er utformet for å passe de fleste 49 og 61-key keyboard kontrollerne inkludert Nord Electro 3 61, M-Audio Axiom 61, Korg X 50 61, Akai MPK61 og Roland JUNO-Di 61.

Dimensjoner

  • Maksimumslengde: 40''
  • Bredde: 14''
  • Max dybde: 3''