Roland A-800 Pro USB MIDI-kontroller/keyboard

 • Video 1
kr 2 770 Utsalgspris kr 3 143 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 18 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 18 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 180
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • 61 velocity-sensitive taster.
 • 45 instillbare kontrollknotter, skyveknapper og knapper.
 • USB Bus-Drevet - ingen strømadaptere krevet.
 • Cakewalk produksjon Plus Pack-programvare

Roland A-800 Pro USB MIDI-kontroller/keyboard

- detaljer

Hvis du leter etter en keyboardkontroller som du kan bruke i studio, på scene, eller hvor som helst du føler deg inspirert, ikke se lenger enn A-800PRO. Kombinerer det beste av Roland engineering med Cakewalks legendariske lettbrukthet, har A-800PRO funksjonene og følelsen du trenger for å få mest mulig ut av dine musikk forestillinger og produksjoner.Ring vår Roland spesialist på: 0843 155 mellom for ytterligere informasjon

Produktreferanse: 16932

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Følelsen av en Roland kvalitet Instrument:

Når du opptrer med A-800PRO, nyter du fordelene av over 30 års Roland keyboard utvikling. En uovertruffen nøkkelmekanisme gir aftertouch og og økt følsomhet for en lang rekke uttrykksfull dynamikk i ytelsen. Avrundete taster tilbyr rask reaksjon for berøring og mer komfortabel glissando. Pluss, forbedringer er gjort for å eliminere loddrett risting og redusere allerede lav mekanisk støy på tasteslagene. Og med valgbar Velocity kurver kan du fint tune A-800PRO til å passe din spillestil. Uansett hva ditt nivå er, vil du sette pris følelsen av et kvalitetsinstrument når du spiller A-800PRO.

Alt med fingertuppene:

A-800PRO er ergonomisk utformet for å nå alt med fingertuppene. Alle kontroller er lett tilgjengelige og lagt intelligent ut for å gjøre opptredener og produksjon av musikk en inspirerende affære. Om du spiller ditt favoritt virtuelle instrument eller arbeider i din digitale arbeidsstasjon for lyd, de 9 knottene, 9 skyvekontrollene, 4 knappene og en egen inndeling for Transport tilbyr full kontroll over alle funksjonene du trenger. Og et håndtak, gummi-belagt Pitch Bend/moduleringshjul tilbyr uttrykksfull kontroll over begge funksjoner samtidig.

A-800PRO editorr for Mac og PC gjør det en lek å tilpasse A-800PRO for bruk med din favoritt synth eller DAW. Bare fyr opp editoren, juster ditt kontroll kart og trykk send - det er så lett. Og når du arbeider med en handling ( Active Controller teknologi) aktivert DAW liker SONAR, parametere remap automatisk, holder deg fokusert på musikken.

Dynamisk Pads:

A-800PRO setter 8 hastighet sensitive Pads dynamisk høyre innenfor register. Bruk disse pads til å utløse riller, sampler eller ett slag på fly med din favoritt DAW, sampler eller virtuelle Instrument som den inkluderte Cakewalk lyden Center eller Studio Instruments trommer. Bruk Hold-kontrollen til å 'klinke' pads. Eller tilordne aftertouch, hastighet og kontroller data til pads for bredere uttrykk i resultatene.

Klar til å rocke I Studio eller på scene:

Enten du er live på scene Ahead et publikum av skrikende fans, eller nedtoning lysene i studio for å fange en stemning, kan du alltid tydelig se hva du gjør med A-800PRO ultra-bright bakbelysning LED og knapper. Og A-PRO fungerer med USB-bus strømdrift, så hvis du har den bærbare datamaskinen er du klar til å lage musikk hvor som helst.

FPT lav latens MIDI overføring:

Ikke stol på din MIDI til noe annet! A-500PRO tilbyr MIDI overføring ved hjelp av Rolands proprietære FPT (rask behandling av teknologi). Du kan stole på FPT for stabil, høy hastighet, lav latens og lav jitter MIDI-overføring. I lekmann vilkår, som betyr at nyanser av resultater skal bli tatt uansett musikk-programmet du bruker. Og når du arbeider med virtuelle instrumenter, FPT gir lavere ventetider for å gi deg den inspirerende følelsen av å spille en virkelig instrument.

Produksjon pluss Pack:

Produksjon Plus Pack er en kraftig pakke med musikketablering programvare som leveres med A-500PRO. Det inkluderer SONAR 8.5 LE innspilling programvare (kun PC) og tre høy kvalitet og allsidig virtuelle instrumenter for Mac og PC: rusen LE Cakewalk lyd Center og Studio Instruments trommer.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Tastatur: 61 taster (med hastighet og kanal-aftertouch)
 • Skjerm: 16 tegn, 2 linjer LCD (med bakgrunnsbelysning)
 • Koblinger: Sustain Pedal Jack: ¼ telefon type, uttrykk Pedal Jack: ¼ TRS telefon type, MIDI inn/ut, USB-kontakten, DC IN-kontakten.
 • Strømforsyning: DC-9 V (AC adapter) eller USB-Bus strømdrift, 300 mA (AC adapter eller USB-Bus strømdrift)
 • Tilbehør: A-PRO-CD-ROMen, Cakewalk produksjon pluss Pack DVD-ROM, USB-kabel, Brukerhåndbok.
 • Valgfritt tilbehør: Pedal Switch: DP-2/DP-10, uttrykk Pedal: EV-5/EV-7, AC-adapter (PSB-serien)
 • Dimensjoner: Bredde: 1002 mm/39.5 tommer, Dybde: 251 mm/10 tommer, høyde: 91 mm/4 tommer,
 • Vekt: 4,5 kg/9 pund 15 ml.