Roland CB-BRB1 Case for Singel Boutique-Modul

  • Bæreveske for en Singel Roland Boutique-Modul.
  • Myk, Beskyttende Interiør.
  • Kompakt, Lightweight Design.
  • Smart og Effektiv Transport Løsning.
  • Avgjørende for Touring DJ'S

Roland CB-BRB1 Case for Singel Boutique-Modul

- detaljer
Roland CB-BRB1 case for Singel Boutique modul har en holdbar, beskyttende konstruksjon for å holde en singel Roland Boutique modul. Det myke interiøret gir beskyttelse fra støt, skraper og riper å holder Boutique modulene i perfekt stand til når du trenger dem mest. Med stor glidelås for bekvemmelighet gir Boutique modul kofferten enkel transport av en Roland Boutique modul.

Produktreferanse: 79475

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Avgjørende for reiser DJs

Roland CB-BRB1 tilfelle for en enkelt Boutique-modul er en holdbar sak for en Roland Boutique modul, avgjørende for reiser / touring DJs og produsenter. Saken har en kompakt formfaktor tillate for lagring i andre bager og kofferter og også gir rask og enkel access til de viktigste glidelås på utsiden av saken.

Maksimal beskyttelse

CB-BRB1 saken har også en myk interiør å gi tilstrekkelig beskyttelse til Boutique modulene under transport og sikre at de er klare til bruk når du trenger dem. Med orange aksenter og Roland merkevarebygging, Roland CB-BRB1 saken for én Boutique modul er en smart og effektiv måte å transportere enkelt Boutique modulen. Hvis du trenger en bære små løsning for flere Roland Boutique moduler, kan du se den Roland CB-BRB3 tilfelle for flere Boutique moduler.