Roland System-500 Analog modulære Synthesizer, komplett EuTubeack sett

kr 22 353 Utsalgspris kr 22 661 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 7 Mars 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 7 Mars 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 1 453
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Inspirert av den legendariske System-700 og System - 100M.
 • To VCOs, to VCFs, to VCAs og to ADSR konvolutter.
 • To dedikert LFO seksjoner og en kraftig effekter modul.
 • Vintage Roland Analog tonen i et moderne Instrument.
 • Komplett med EuTubeack saken, strømforsyning og Patch kabler

Roland System-500 Analog modulære Synthesizer, komplett EuTubeack sett

- detaljer

Roland System-500 Analog modulære Synthesizer er inspirert av to av de mest Ærede elektroniske instrumentene av all tid - den legendariske System-700 og System - 100M. Designet og bulit i USA, det komplette EuTubeack-systemet inneholder flere oscillatorer, filtre og effekter i et allsidig case med profesjonelle patch-kabler. Leverer klassisk karakter og avspilling av en vintage Roland modulære synth, med alle fordelene med en moderne instrument, er Roland System-500 perfekt som første modulære synth eller midtpunktet i et voksende EuTubeack system.

Produktreferanse: 67986

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Nedstammet fra legender

System-700 og System - 100M modulære synthesizer var intet mindre enn banebrytende i sin tid, og er dyrket i dag for tone og fleksibilitet. Brukes av banebrytende musikere på mange landemerke innspillinger og ettertraktet av synthesizer entusiaster over hele verden, kombinerte de best av Roland analog synth teknologi i super kraftig modulære instrumenter. Med System-500 komplett sett, kan du nå eier din egen moderne versjon av disse ettertraktede klassikere - gir deg reneste vintage analog synthesizer toner tenkelige.

Endeløse kreative muligheter

Med to VCOs, to VCFs, to VCAs, to ADSR konvolutter, to dedikerte LFO seksjoner og en kraftig effekter modul er System-500 komplett sett både svært fleksibel og svært dyktig i esken. Åpner opp mulighetene for musikalske leting og lyddesign, System-500 høres utrolig - det er lydene du hører i hodet når din tenke på store, varme, analog synth tonalitet. Kombinere gullstandarden for oscillatorer med søte filtre og irritabel konvolutter, samt en gjennomtenkt utvalg av CV/Gate tilkoblinger og godt plassert kontroller; System-500 er en glede å spille og perfekte midtpunktet for alle modulære oppsett.

En moderne klassiker

Vakker og mektig, System-500 komplett sett er utviklet spesielt for EuTubeack format, slik at du kan enkelt utvide oppsettet ved å kjøpe og koble noen ekstra EuTubeack modul. Alternativt kan System-500 bli sømløst integrert i eksisterende modulære oppsettet mens tre og metall saken gir allsidig plasseringsalternativene og ren, stabil strømforsyning. Opprette et elegant instrument som ser så godt som det høres ut, dette komplette systemet er bærbar nok tas med deg og fleksibel nok til at to enheter sammen kan være pent stablet sammen - som resulterer i en større og kraftigere system. System-500 komplett sett er vintage Roland modulære synthesizer ny gullalder.

Funksjoner

 • Komplett analog modulære synthesizer med flere oscillatorer, filtre og effekter
 • Vintage Roland analog lyd i en høy kvalitet moderne instrument
 • Perfekt modulære synth komplett med saken, strømforsyning og flettet patch-kabler
 • Allsidig tre og metall case - bærbare, stables og kan sitte flatt eller være vinklet
 • 512 modul med to spenning kontrollert oscillatorer så, sinus og firkantede
 • 521 modul med to spenning kontrollert filtre med valgbar high-pass filter
 • 530 modul med to spenning kontrollert forsterkere med flere CV-innganger
 • 540 modul med to ADSR konvolutter og inverterbar LFO med fem bølgeform typer
 • 572 modul med klassisk fasedreier, forsinkelse, gate forsinkelse og inverterbar LFO
 • Mange CV tilkoblinger for en matrise av modulering muligheter
 • Designet og bygget i USA
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).