Ultimate Support IQ2000 dobbel X Braced keyboard-stativ

kr 744 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 15 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 22535

Ultimate Support IQ2000 dobbel X Braced keyboard-stativ

- detaljer

IQ-serien omdefinerer keyboard-stativ for X-stil, og bringer et nytt nivå av stabilitet og innovasjon i lett, gigging-tenkende utformingen. Tilbyr et utvalg av høyde innstillinger for sittende og stående spiller komfort, IQ-2000-funksjoner Ultimate støtte patenterte minne låsesystem og unike stabilisere avviksmarkører, gir keyboardists tidsbesparende onstage bekvemmeligheter sammen med sjelefred. IQ-serien stativ hold true til Ultimate støtte todelt forpliktelse, som gir kompromissløs instrumentet stabilitet mens resterende i forkant av musiker-sentriske og nykabinettende design - og er ideelle for å støtte alt fra lette synthesizere og MIDI-kontrollere til den tyngste av profesjonelle keyboard-arbeidsstasjoner.

Produktreferanse: 22535

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Enestående styrke i en lett Design

IQ-2000 støtter keyboard, synthesizere og arbeidsstasjoner opptil 150 kg med uante av styrke og stabilitet, samtidig som det opprettholdes X-stil praktisk og lett formatere som gigging keyboardists krever. Med tykke, dobbel-braced slange, tung-plikt Bolt, en sjenerøs øvre keyboard-hylle, og nei-blende matt overflate er IQ-2000 vaksinen for det vanlige X-stil stativet, like hjemme onstage, syltetøy, og i studio.

Patentert minne låsesystem

Utstyrt med IQ-seriens patenterte minne Lock System, inneholder IQ-2000 et sett-it-once løsning som lagrer gigging og on-the-go keyboardists tid og energi. Etter først å velge en foretrukket høyde posisjon, åpnes låsen minne stativet til ønsket høyde hver gang. Keyboardists trenger bare å løfte og plassere sine instrumenter én gang.

Sett Bracing System for maksimum kneet rom

Tilbyr mer enn seks høyde posisjoner som bekvemt betjene en rekke sittende og stående posisjoner, IQ-2000-funksjoner et oppfinnsomt av sett bracing system. Dette design-funksjonen gir keyboardists mer kneet plass enn noen andre dobbel braced stativ, noe som sikrer at stativet er ut av veien, og at bare keyboardet er i fokus under forestillinger.

Stabilisere avviksmarkører overvinne overfl ater

IQ-2000 integrert stabilisere Systemkontoer for potensielt ujevne overflater på fremtidige gig eller papirstopp steder og effektivt combats potensielt instrumentet truende bergarter og wobbles. Plassert på øvre og nedre rør, to rubberized avviksmarkører enkelt rotering, avslørende trinnvis tykkelser for å løse problemet. I tillegg sikre tykke gummi ermene keyboardet på øvre rør, mens du holder IQ-2000 fast på plass.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Enestående styrke i en lett Design
  • Patentert minne låsesystem
  • Sett Bracing System for maksimum kneet rom
  • Stabilisere avviksmarkører overvinne overfl ater

Ytterligere spesifikasjoner:

  • Høyde: 26.5 "-36" (673 mm 914 mm)
  • Bredde: 18.5 "-33" (469 mm 838 mm)
  • Belastning: 150 kg (68.2 kg) distribuert