Yamaha CLP565 Digitalt Flygel, Polert Hvit

 • Video 1
 • Video 2
kr 27 491 Utsalgspris kr 44 558 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 303 leksjon sanger.
 • 16 spor opptak og USB lydopptak.
 • Mini Grand kabinett.
 • Spesialdesignede lydsystem

Yamaha CLP565 Digitalt Flygel, Polert Hvit

- detaljer

Den Yamaha CLP565P Digital Grand Piano er en Clavinova med en grand design og lyd og utseende som vil forbedre noen miljø.

Produktreferanse: 45888

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

«Virkelig Grand uttrykk»

Et uttrykk som definerer uttrykksfulle evnen til Clavinova. Det er hovedkomponentene i lyd, berøring og pedalene, sammen med bruk av teknologi utviklet gjennom en historie av akustisk piano. Disse elementene er perfekt kombinert i en enkelt instrument, lage nøyaktige lyden du vil gjennom trykke på tastene og følelsen av pedalene. Når du spiller en Clavinova, kan du forestille deg at du spiller et flygel.

To av verdens fineste grands

CFX, Yamahafineste konsertflygel valgt og spilt av vinneren av 2010 International Chopin Piano Competition og Imperial fra Bösendorfer, en merkevare holdt i høy aktelse av pianister gjennom sin lange historie. Disse kjente pianoer kjennetegnes av karakteristiske trekk som kraft, allsidighet, subtilitet, letthet og mellowness. Begge disse flotte pianoer stemmer er omtalt i Clavinova. Innstilt til perfeksjon av en meget erfarne piano tekniker med lyden fra hver nøkkel samplet individuelt, fanger Clavinova virkelig unike tonale karakter av hver av disse enestående instrumenter. Med Clavinova, kan du nyte utsøkte skjønnhet av de ettertraktede tone som den Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial levere.

VRM fysisk modellering

I et flygel gjenklang lyd i hele kroppen av instrumentet, som produserer en rik gjenklang som omslutter lytteren i lyd. Dette fenomenet er perfekt gjengitt i Clavinova gjennom virtuelle resonans modellering (VRM), som beregner de ulike statene av strenger for hver av de 88 notene på keyboardet fra en øyeblikkelig til neste, slik at levende, rikt varierte uttrykk som gjenspeiler ubegrenset antall faktorer i spille piano som som trykkes, styrken som tastene spilles og pedal timing.

Jevne toneoverganger

Pianist endrer volumet og lyden ved å endre trykket på tastene. En Clavinova reagerer aldeles for å gi spilleren en enestående nivå av ytelse kontroll. Ved hjelp av lange, forsiktig samplet opptak av notater på et piano og unike Yamaha teknologier å oppnå jevne toneoverganger, rik soniske detaljer leveres Svar å ta av spilleren.

Nøkkel motvekter

Motvekter er innebygd i nøklene til et flygel å balansere vekten av hammere og tilby mer presis kontroll når du spiller fint ved lave volumer. Clavinova funksjoner nøye tilpasset motvekter for bedre spillbarhet når du spiller pianissimo og bedre tilbake rask passasjer. keyboardet til Clavinova er finjustert for å gi optimal balanse, understreker sitt suveren spillbarhet og flygel svar.

88-nøkkel lineær gradert Hammer Action

Denne handlingen trofast gjengir små forskjeller i vekt og retur av enhver nøkkel. Ingen to taster er like som gir spilleren best mulig føler og svar fra apparatet.

GP svar dempepedal

GP svar demper pedalen tilbyr en flygel-stil motstand kurve, starter lett å ta og vokser tyngre som pedalen er deprimert ytterligere. Dette tillater spillere å bli vant til nyansene av delikate pedalling.

Fyldig og resonans

Lyden av en Clavinova er kalibrert detaljrikdom, høyttaler posisjonering og kroppen materiale kontrollert for å sikre at hele apparatet gjenklanger optimalt. For å opprette en lyd felt som er svært nær av et flygel, tone funksjonene Clavinova escapements flere steder i kroppen at lyden fra høyttalerne vises til lytteren uten å bli fanget inne i instrumentet.

Akustisk Optimiser

Clavinova inneholder akustisk Optimisers som regulerer flyten av lyd og kontroll tone. En ny teknologi utviklet fra Yamahaer intime kjennskap til de akustiske egenskapene til musikkinstrumenter, akustisk Optimisers gir en naturlig, glatt lyd over hele keyboardet.

Funksjoner

 • Piano voicing samplet fra Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial flygler
 • 34 stemmer
 • Gradert Hammer 3 X (GH3X) keyboard med syntetisk elfenben taster og firmahistorien
 • 303 leksjon sanger
 • 16 spor innspilling og USB lydopptak
 • Mini Grand kabinett
 • Spesialdesignet lydsystem
 • Intelligent akustisk kontroll (IAC)
 • Akustisk Optimiser

Leveringsalternativer

Courier levering

Når du legger dette produktet til handlekurven, vil du være utstyrt med våre standard courier leveringsalternativ gratis, som er en 'til døren' service. Du må hjelpe levering driveren som dette produktet kommer pakket i store bokser!

Dette alternativet kanskje passer ikke hvis du ikke klarer å hjelpe føreren hvis nødvendig, eller hvis du trenger piano levere ovenpå, men du ikke har noen andre tilgjengelig for å hjelpe. Vennligst vurdere om dette er den mest passende leveringsservice for deg, som andre leveringsalternativene er også tilgjengelig for en ekstra kostnad.

2 mann leveringsservice (bare gyldig i UK) (bare gyldig i UK)

Hvis du velger dette alternativet, vil to levering personell levere boksene piano til noen rom i første etasje av ditt valg, i stedet for bare på døren. Denne tjenesten vil ta noen dager enn den standard budtjeneste og courier selskapet vil ringe deg for å ordne en praktisk leveringsdato når du har plassert ordren.

Levering og installasjon

Dette er vår premium service og inkluderer full levering, installasjon og oppsett i alle rom du ønsker. Montører vil også ta bort emballasjen.

2 mannen eller levering og installasjon tjenester, vennligst ring oss hvis hjemmet er i 2 etasje eller over eller har uvanlig tilgang omstendigheter på 0843 155 0800.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).