Yamaha MX61 Produksjons Synthesizer med Gratis Bag

 • Video 1
kr 5 816 Utsalgspris kr 7 363 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Inkluderer en Gratis 61 Tangenter Keyboard Bag med Stropper fra Gear4Music.
 • Over 1000 MOTIF Dynamiske Lyder.
 • Transportabel og Bruker Vennlig Design.
 • 16-del Multi Timbral og 128-Note Polyfoni.
 • Inkluderer Cubase og Steinberg Prolog Synth

Yamaha MX61 Produksjons Synthesizer med Gratis Bag

- detaljer

Yamaha MX61 er designet for moderne musikere. Det bringer anerkjente lyder fra Yamaha MOTIF XS til deg i en rimelig, bærbar og kraftig synthesizer. Denne imponerende sonic paletten er pakket i en elegant 61 note kropp og passer dagens på farten-livsstil. Med inspirerende lyder og tonn av kreative funksjoner er MX61 perfekt for scene, hjem, studio eller klasserom. Det leveres her med en gratis keyboard bag å holder det trygt på veien.

Produktreferanse: 36109

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

MX61 integrerer hardware pålitelighet med kontrolleren fleksibilitet til å gi deg best fra begge verdener på en banebrytende nivå av kostnader. Yamaha MX61 kombinerer en synth motor bygget rundt stemmer fra topp-end MOTIV utvalget av arbeidsstasjoner, en USB-kontroller-keyboard og USB-lyd, MIDI datamaskinen integrasjon, avansert DAW og VST kontrolleren funksjoner og en pakke med kraftige musikkproduksjon programvare sammen i én praktisk og rimelig pakke. Alvorlig transportabel og lett, MX61 gir deg alle verktøyene og inspirasjon må du raskt aktivere musikalske ideer til virkelighet.

Blandingen av dynamisk og inspirerende lyder fra legendariske MOTIVET og stor keyboard handlingen du forventer fra en Yamaha gjør dette synth en fryd å bruke. Brukervennlig Interface og og full musikk produksjon gjør at den kan håndtere nesten enhver oppgave med avansert integrering gjør Yamaha MX ideelle keyboardet Cubase brukere. Hele MX61 er også svært bærbare med en enkel ha design for de på farten.

Yamaha MX61 er også utstyrt til avspilling audio og MIDI direkte fra en USB-pinne, en bærbar musikkspiller via AUX IN, eller strømmen fra din tilkoblede DAW via innebygd USB lydInterface så du vil være jamming langs til din beats eller backings på et øyeblikk.

Over 1000 MOTIV lyder og VCM effekter

Den MX61 serien inneholder mer enn 1000 stemmer hentes direkte fra den verdenskjente Yamaha MOTIF XS-serien. Fra realistisk akustisk høres piano, elektrisk piano, strenger og trommer komplekse 8-element synth lyder har MX61 beste Motif XS stemmer rett på fingertuppene. Stemmen valget er enkelt å bruke den MX61 strømlinjeformet brukerInterface og nydesignede kategori valg. Du kan også redigere og lagre dine egne lyder ombord.

MX61-synthesizer er utstyrt med VCM effekter som simulerer vintage effektor på krets nivå. Lyden av 70-tallet er brakt tilbake til livet, gjennom simulering av vanskelig å finne vintage lyder av equalizer, flanger, phaser og wah effekter introdusert av keyboard legender av epoken.

Enkelt delt /Layer ytelsesmodus for umiddelbar inspirasjon

Performance-modus på motiver har alltid vært stedet å finne umiddelbar inspirasjon og MX61 er ikke annerledes. Du kan lett kombinere to stemmer å spille på keyboardet bruke dedikert Split lag knappene og hver med sine egne intelligent arpeggiator og en dedikert for en tromme spor opprette stemningsfull forestillinger som føler en hele bandet spiller. 128 forestillinger på MX61 alle bruker redigerbar, men kommer programmert med nyeste club vennlig beats.

16-del Multi Timbral og 128-note polyfoni

Hver ytelse inneholder ikke bare tre lyder beskrevet ovenfor, men alle innstillingene for en komplett 16-del multi innstilling for spill. Du kan bytte mellom noen av de 16 delene uten lyd skjæring av. Med 128 notater av polyfoni finnes det nok av notater å spille selv den tetteste sekvenser fra din DAW. Disse funksjonene gjør MX61 den perfekte tone generator løsningen for konsert og live avspilling av DAW MIDI spor.

Toveis USB Audio/midt Interface

MX61 ikke bare kontroll programvare DAW og VSTs; det er også et lydInterface. Koble bare en USB-kabelen til datamaskinen og du kan overvåke alle lydene fra datamaskinen via hodetelefonutgang av MX61 eller lytte til DAW spor ved å koble til MX61 til eksterne studiomonitorer eller PA utstyr. De lyd omformerne på MX61 er laget for profesjonell musikkprogrammer så alt på datamaskinen - selv spill - vil høres bedre når du bruker MX61 avgang. MX61 Interfaceet er toveis så du kan spille det interne høres direkte til datamaskinen, uten noensinne kommer til analoge domenet, for høyest mulig kvalitet.

Omfattende praktisk kontroller for VSTs og DAW & fullstendig analoge og digitale tilkoblingsmuligheter

MX Yamaha har også solid knotter og holdbar knapper som kontrollerer interne lyder, DAW parametre og VST instrumenter. Utrolig enkle Interfaceet er kombinert med en ekstern mal editor på datamaskinen slik at noen VST du eier eller noen nye VSTs du kjøper kan være lett å bli kontrollert av MX. Det er avanserte integrering maler for bruk med en rekke DAW. Når den brukes med Cubase, er det enda en AI knob så noen parameter kan kontrolleres av store roterende koderen bare ved å bevege musen over den. Det er raskere å ta full kontroll av Cubase.

I tillegg USB audio/MIDI-porten har MX en USB enhet port så du kan koble USB-enheter for lagring MX data eksternt minne og selv avspilling av wave-filer direkte fra en USB-pinne. Hvis du vil legge til et bord eller en MP3-spiller til systemet koble bare til AUX inngang med en mini stereo-kabel og du er klar å gå.

En komplett pakke med musikkproduksjon programvare inkludert

MX-serien er den eneste hardware synth i sin prisklasse å komme med en komplett pakke med musikk produksjon programvareverktøy. Inkludert Steinberg Cubase AI har 48 lydspor og 64 MIDI-spor, notasjon, innebygd VST-effekter, slik at bare MX og AI kan du fullfører produksjoner. Det leveres enda med Steinberg prolog- og Yamaha YC-3B orgel emulator så du har noen overbevisende VSTs å komme i gang. Pluss det er eksterne mal redaktører for å konfigurere kontroller av VSTs. Til slutt, Yamaha har jobbet med noen tredjepartsutviklere å sikre at det vil være fullt funksjonell Tverrplattform redaktører tilgjengelig på release.

Funksjoner

 • Over 1000 lyder fra MOTIVET serien
 • Utstyrt med VCM effekter
 • Enkelt delt /Layer ytelsesmodus for umiddelbar inspirasjon
 • 16-del Multi timbral og 128-note polyfoni
 • Omfattende praktisk kontroller for VSTs og DAW
 • Toveis USB Audio/MID Interface
 • En lett design med en kvalitet Yamaha keyboard
 • Komplett analoge og digitale tilkoblingsmuligheter
 • 999 arpeggio mønstre
 • 166MB intern Wave ROM
 • AUX-inngang og avspilling av WAV/MIDI-filer
 • Avansert synth editor
 • En komplett pakke med musikkproduksjon programvare inkludert (Cubase AI, YC-3B orgel emulator, Steinberg prolog analog synth)

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).