Musikk arbeidsstasjoner

Workstation keyboard gir alt i én løsninger for musikere. En arbeidsstasjon fungerer som et studio i en boks, som gir et stort utvalg av synth og samplet lyder for hånden, mens du lar for enkel arrangering og redigering av fullstendig deler av musikken.

View All Information

Arbeidsstasjoner

Første 35 produkt visning

Om arbeidsstasjoner

En arbeidsstasjon, eller 'Arrangør' keyboard, går et skritt videre enn synthesizer eller digitale piano. Det er egentlig en kompakt, selvstendige studio, bygget rundt et keyboard. De fleste tilbyr direkte integrering i de mest populære DAW programvare og funksjonen USB samvirking og MIDI-interface som standard. Roland Fantom og Yamaha Tyros er eksempler på velkjente arbeidsstasjoner. I tillegg til å være kraftige studio tools, kan arbeidsstasjoner være like kraftig for ytelse. Noen vil funksjonen vektet nøkler, for eksempel Korg M3 88-nøkkelen, som mimics følelsen av en akustisk piano.

Gear4music lager en variasjon fra ledende produsenter slik som Roland, Korg og Yamaha, med et utvalg som passer både nybegynnere og profesjonelle.

Arbeidsstasjon nyheter

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en rekke nye tillegg til deres 2017 line-up, Korg søl av bønner på deres nye revamps, oppdateringer og produkter som skal vises på NAMM... Mer »

Supercharge din kreativitet med Korg

De som kjøper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil være elligible å motta en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta spille til neste nivå... Mer »