Casio Keyboard

Gear4Music.com

Casio er en verdensleder i produksjon av musikkinstrumenter basert i Japan. Siden 1946 har Casio strived å realisere sin corporate trosbekjennelse av "kreativitet og bidrag" gjennom innføringen av nykabinettende og fantasifulle produkter. View All Information

Casio keyboard

Første 16 produkter viser

Casio keyboard pakker

Første 9 produkter viser

Om Casio Keyboard

Deres mangfoldige utvalg av keyboard dekker alle behov, det være seg bare å komme inn musikk eller arbeide på profesjonelle innspillinger og med touring kunstnere. Casios populære CTK keyboard gir et stort spekter av egenkabinetter og funksjoner. På Gear4music.com.com tilbyr vi det berømte Casio LK-220 belysnings keyboardet som ved hjelp av et lys system oppmuntrer til læring og er ideell for nybegynnere som lærer å spille piano.

Vi har en sterk relasjon med Casio, og kan tilby de beste Casio produkter til de mest konkurransedyktige priser online i Storbritannia.

Casio keyboard nyheter

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »

Gear4music nå strømpe Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianoer

Luksuriøse digital piano designet for å trofast gjenskape lyden av en grand akustisk piano, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte verktøyet uttrykk for kresne pianist... Mer »

Casio forene krefter med Mercury Award nominert musiker Laura Mvula For musikklærer of the Year Awards 2017

Klassisk FMS berømte Music lærer Awards er satt til den største noensinne, utstillingsvindu enestående pedagogiske prestasjoner av musikk lærere fra over hele Storbritannia... Mer »