Elektron synther, samplere og trommemaskiner

Gear4Music.com

Elektron er et selkabinett som er oppfattet og drives av synthesizer-entusiaster. Deres lidenkabinett for kreativitet, estetikk og musikk for å lage finnes innenfor hver enkelt av sine produkter. Elektron vil gjøre narr av musikk. View All Information

Elektron synthesizere

Første 5 produkt visning

Om Elektron moduler

Elektron har imponert musikere pa tvers av sjangre med fleksibilitet og kraft. Kjente brukere inkluderer:

Autechre
Timbaland
Kniven
Stephen Morris av ny ordre

Elektron instrumenter er nyttig bade ytelse og studio verktoy.

Machinedrum er deres flaggskip tromme maskin synthesizer. Ikke bare er den nyttig for perkusjon, men det Machiendrum makt kan melodisk komponenter skal opprettes for.

Monomachine-en 6 spor, steg-sequencer synthesizer - er perfekt partner, gi tilgang til en rekke digitale, virtuelle analog, vintage og moderne lyder, knyttet til samme kraftige sequenceren som Machinedrum.

Den Octatrack sampler er det perfekte tillegget til kraftige omradet, slik at lyd ut av begge maskinene vaere matet inn i det og oppdaterer uendelige.

Elektron nyheter

Behringer avsløre kompakt, tre DeepMind 6 Synth

Nyheten har kommet fra Superbooth som Behringer vil introdusere deres nye dyp sinn 6, en mindre mer komprimert utgave av sin storebror DeepMind 12... Mer »

Yamaha avsløre MX88 Synthesizer i oppkjøringen til Superbooth

Bruker nyskapende funksjoner utformet for å utfylle den moderne pianisten, Yamaha's MX88 Synth tilbyr et nytt purposed design og feilfri funksjonalitet.... Mer »

Novation lanseringen Peak, åtte stemme polyfone Synthesizer

En synth som har en rekke interessante parametere, Novation's Peak bringer neste nivå bruk fold, lovende en kreativ innlevelse.... Mer »

ROLI FXpansion STROBE2 nå inkludert med alle ROLI kyststrekninger

Kraftig STROBE2 programvare er nå gjort tilgjengelig for alle de som kjøper eller har kjøpt enten den ROLI Seaboard stige eller GRAND synthesizer... Mer »