MIDI-kontrollere

Første 149 produkt visning

Om MIDI-kontrollere

Et MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, er en digital enhet som sender MIDI-data til andre enheter som er i stand til å motta den. Dele vår lidenkabinett for musikkteknologi, Gear4music.com.com henvender for alle datamaskin-musikere. Den vanligste bruken av en MIDI-keyboard er å styre programvareinstrumenter som brukes på en datamaskin. Andre bruksområder kan være sender programmet endringer til DAW musikkprogramvare, slik at du kan styre flere parametere uten å måtte bruke musen-Novation-Launchpad innrømmer brukernes å lansere klipp innen Ableton Live helt musen-ledig og kombinert med en MIDI-keyboard, for eksempel M-Audio Axiom, kan simulere en fullverdig hardware studio-oppsett. I dag, nesten alle keyboard og kontrollere Bruk MIDI som er sendt og kobles til direkte via USB, i tillegg til å være drevet av USB – som Korg Nano-kontrollere.

MIDI kontrolleren nyheter

ROLI utgivelser Seaboard blokk og Touch blokk MIDI-kontroller

Du har sett ROLI's Seaboard Grand og du har sett sine blokker kontrollere... gjør deg klar for den mest innovative sammenkobling i sommer.... Mer »

M-Audio starte Ærede koden serien i svart

Den M-Audio koden 61 og kode 49 har blitt utgitt i en stilig ny svart design, kombinerer en fantastisk estetisk med klassisk tone.... Mer »

Akai starte Modellene Mini MK2 bærbare produksjon keyboard i hvitt

En tidsbegrenset utgave av den Akai Modellene Mini MK 2, hvit tilsvarende opererer som et oppsiktsvekkende alternativ som ser så godt som det høres ut.... Mer »