Line 6

Gear4Music.com

Som en av Line 6's viktigste UK forhandlere, Gear4music leverer alle ledende Line 6 produkter. Fra bestselgende Spider IV forsterkere den prisbelønte Variax gitarer, alle til de laveste prisene online. View All Information

Mest populære Line 6 musikken gir

Første 11 produkt visning

Om Line 6

Grunnlagt bare i 1996, satt Line 6 ut på et oppdrag å blande strøm av moderne teknologi med dydene av vinhøst elektronikk. Ved å frigi den første digitale modellering amp senere samme år, ga de gitaristene en forsterker som kunne imitere tone egenkabinettene til verdens mest berømte forsterkere. Legendariske Line 6-produkter, for eksempel pocket-pod også tillatt gitaristene å høres ut som en rockstar uansett hvor de var med sin bærbare lomme størrelse.

De fleste ikke-musikere er sannsynlig uvitende at de siste femti årene av gitar amplifier technology har hatt mer betydelig innvirkning på historien til rock musikk enn gitar seg selv. Hver individuelle amp og effekt design ble opprettet for å forvrenge og farge gitar signalet på en annen måte, til hvorfor gitar lydene av the Beatles var så forskjellige fra Jimi Hendrix eller Pink Floyd. I midten av-1990-tallet, Line 6 fastsatt for å møte behovene til dagens gitarist ved å utnytte teknologi for å gjøre en lang rekke great tone til en realitet for hver gitarist.

Line 6 Nyheter

NAMM 2017: Line 6 slipper Variax Shuriken og Spider V 240HC

Line 6's første noensinne artist designet gitar, Shuriken personifiserer aggressiv og teknisk spillestiler metall entusiaster over hele verden.... Mer »

Line 6 starte Spider V utvalg

Med en overflod av nye funksjoner, Spider V revolusjonert digital forsterkning?... Mer »

Line 6 Helix arrangementet på Gear4music

Line 6 er satt til å vise frem Helix, sin nye multi-effekter gitar prosessor på Gear4music, York på 21.10.15.... Mer »

Line 6 avsløre ny flaggskip multi-effekt Pedal

Line 6 har avduket sin mest omfattende og kraftig multi fx enhet hittil. Finn ut mer.... Mer »