Lydmiksere

Lydmiksere er vesentlige for de som trenger flere kanaler for lydbehandling på samme tid. Mange miksere har også effekter og verktøy som for eksempel komprimering.

View All Information

Mest populære Studio miksere

Første 21 produkt visning

Om lydmiksere

Vi har et bredt spekter av lydmiksere på lager, inkludert analoge miksere, for eksempel Yamaha-MG166C med signalbane som holder på lydkvaliteten tvers igjennom. Mange av disse har USB- og Firewire-tilkoblinger for opptaksfleksibilitet.

Digitale miksere som konverterer lyd til data, har ofte effekter og EQs for å gi perfekt lyd. Soundcraft EFX kombinerer flotte Digitech og Lexicon prosessorer i mikserene.

For mange hjemme-oppsett kan multi-inngang interface eller lydkort være å foretrekke. Men generelt har miksere stort sett bedre konverteringsprogrammer enn en lydkort og mer detaljerte, fysiske kontroller. Som et resultat kan lydmikseren gjøre virkelighet ut av dine ideer.

Lydmikser-nyheter

Pioneer innføre nye DJM-250MK2 2-kanals DJ mikser

Utstyrt med en rekke nye funksjoner som bidrar til profesjonell grade miksing evner, setter DJM-250MK2 2-kanals DJ Mixer ny standard.... Mer »

NAMM 2017: Soundcraft Ui24R innspillingssystem

En allsidig og dynamisk Digital mikser med en overflod av spennende muligheter... Mer »

NAMM 2017: Denon DJ løslate deres nye Prime-utvalg

Førsteklasses serien har Media Player, platespiller, mikser og analyseprogramvare. Oppfylle alle mulige behov i moderne DJ, Denon DJ treffer spikeren på hodet.... Mer »