Handholdt lyd-opptakere

Håndholdte Audio opptakere tilbyr en bærbar, lett løsning for plasseringen opptak formål. Vanligvis består av to kondensatormikrofoner er de dugelig av produserer Hi-Fi stereo opptak. De brukes vanligvis for lyddesign, andre, vokal innspillinger, og kan også brukes for opptak av instrumenter som akustisk gitar eller drum kostnader.

View All Information

Håndholdt lyd-opptakere

Første 34 produkt visning

Om håndholdte opptakere

Håndholdte opptakere ansiktstrekk bygget i kondensatormikrofoner å gi høy kvalitet renderings live-eventer. Disse kompakte løsninger, som Yamaha Pocketrak C24, har høy kapasitet på lagring, som kan utvides med SD-kort. Noen opptakere, liker den Zoom Q3, tilbyr suveren videoopptak i tillegg til lyd.

For mer alvorlige på nettstedet opptak, standard og Edirol & rsquo; s feltet miksere er spesielt utformet for programmer som TV og radio.

Lydopptaker nyheter

Zoom annonsere nye H4N Pro-apparatet

Zoom bygge videre på suksessen til den svært populære H4N og ta det til neste nivå.... Mer »

NAMM 2014: Samson ga Mic direkte avdekket

Et par dager siden, utgitt Samson meteoritten, basert pa Meteor USB Studio Mic. Na, ga Mic direkte har blitt annonsert, bedre pa baerbare for ga Mic.... Mer »

NAMM 2014: Samson meteoritt Sighting!

Er det en fugl? Er det et fly? Nei, det er nye Samson USB kondensatoren mikrofonen, ved a treffe The NAMM Show.... Mer »