MIDI keyboard

MIDI-keyboard , kan være en av de mest gunstig filer til studio-oppsett. MIDI kontrolleren keyboard ikke bare øker arbeidsflyten, men du får mer kreativ programvaren.

View All Information

Mest populære MIDI-keyboard

Om MIDI-keyboard

MIDI-keyboard ser mye som en tradisjonell Klaviatur, men gjør ikke vanligvis har lyder innebygd av sine egne. I stedet, MIDI-keyboard må brukes i kombinasjon med en datamaskin og programvareinstrumenter eller eksterne moduler til å generere lyder.

I dag, vil nesten alle MIDI-keyboard koble datamaskinen via USB-tilkobling. Noen modeller vil også en ekstra 'MIDI IN' eller "MIDI OUT"-port for tilkobling til eksterne hardware, for eksempel synthesizere. Vanligvis en MIDI-keyboard er tilgjengelig i 25, 49, 61 eller 88 taster, men nesten alle funksjonen en oktav SKIFT-knappen slik at du kan få tilgang til en full rekke notater. MIDI-keyboard kan også har et moduleringshjul og tonehøyde Bend for ekstra uttrykk. Ytterligere knotter, knapper og volumet kan ofte tilpasses til å kontrollere elementer av programvaren som svarer til MIDI-inngangen.

Et MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, er en digital enhet som sender MIDI-data til andre enheter som er i stand til å motta den. Den vanligste bruken av en MIDI-keyboard er å spille VST eller 'programvareinstrumenter' brukes på en datamaskin. Andre bruksområder kan være sender programmet endringer til DAW musikkprogramvare, slik at du kan styre flere parametere uten behovet for å bruke musen, og også for 1,2,3, eller å spille hardware synthesizermoduler. I dag bruker nesten alle MIDI som er sendt og kobles til direkte via USB.

Nyheter for MIDI-Keyboard

M-Audio starte Ærede koden serien i svart

Den M-Audio koden 61 og kode 49 har blitt utgitt i en stilig ny svart design, kombinerer en fantastisk estetisk med klassisk tone.... Mer »

Akai starte Modellene Mini MK2 bærbare produksjon keyboard i hvitt

En tidsbegrenset utgave av den Akai Modellene Mini MK 2, hvit tilsvarende opererer som et oppsiktsvekkende alternativ som ser så godt som det høres ut.... Mer »

Akai annonsere utgivelsen av LPK25 og LPD8 Wireless MIDI-kontrollere

Med innføringen av LP2K5 og LPD8 wireless MIDI-kontrollere bærbare produksjon har aldri vært så enkelt!... Mer »

Innføring av MiniLab MKII, Arturia's ny kompakt Keyboard Controller

Utrolig uttrykksfulle og unikt størrelse, MiniLab MKII setter industrien standard for liten størrelse kontrollere overalt.... Mer »