MIDI keyboard

MIDI-keyboard , kan være en av de mest gunstig filer til studio-oppsett. MIDI kontrolleren keyboard ikke bare øker arbeidsflyten, men du får mer kreativ programvaren.

View All Information

Mest populære MIDI-keyboard

Om MIDI-keyboard

MIDI-keyboard ser mye som en tradisjonell Klaviatur, men gjør ikke vanligvis har lyder innebygd av sine egne. I stedet, MIDI-keyboard må brukes i kombinasjon med en datamaskin og programvareinstrumenter eller eksterne moduler til å generere lyder.

I dag, vil nesten alle MIDI-keyboard koble datamaskinen via USB-tilkobling. Noen modeller vil også en ekstra 'MIDI IN' eller "MIDI OUT"-port for tilkobling til eksterne maskinvare, for eksempel synthesizere. Vanligvis en MIDI-keyboard er tilgjengelig i 25, 49, 61 eller 88 taster, men nesten alle funksjonen en oktav SKIFT-knappen slik at du kan få tilgang til en full rekke notater. MIDI-keyboard kan også har et moduleringshjul og tonehøyde Bend for ekstra uttrykk. Ytterligere knotter, knapper og volumet kan ofte tilpasses til å kontrollere elementer av programvaren som svarer til MIDI-inngangen.

Et MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, er en digital enhet som sender MIDI-data til andre enheter som er i stand til å motta den. Den vanligste bruken av en MIDI-keyboard er å spille VST eller 'programvareinstrumenter' brukes på en datamaskin. Andre bruksområder kan være sender programmet endringer til DAW musikkprogramvare, slik at du kan styre flere parametere uten behovet for å bruke musen, og også for 1,2,3, eller å spille maskinvare synthesizermoduler. I dag bruker nesten alle MIDI som er sendt og kobles til direkte via USB.

Nyheter for MIDI-Keyboard

ROLI lanseringen begrenset tid tilbud

Kjøpe Seaboard stige, få en Max lisens verdt $99.... Mer »

Korg innlede ny nettside

Korg utdanning som mål å gi brukerne en informativ og dynamisk erfaring... Mer »

Se hvordan Rihanna's Monte Neuble bruker fremskritt keyboard i sin Live rigg

Monte Neuble diskuterer bruker Akai Pros forhånd keyboard og VIP 2.0 på veien.... Mer »

Gratis Eventide Blackhole VST Akai MPC og Advance keyboardbrukere

Legge en utenomjordisk sonic dimensjon til produksjon og konsert med Eventide's Blackhole klassisk reverb effekt i et nytt tidsbegrensede tilbud.... Mer »