Akai MIDI-kontrollere

Gear4Music.com

Akai MIDI-kontrollere er laget av Akai profesjonell som angitt musikkbransjen i midten av 1980-tallet med en rekke samplere og synthesizere, men det var ikke før 1988 da de utgitt beryktede MPC området at de virkelig etablert seg på elektronisk musikkscene. View All Information

Akai MIDI-kontrollere

Første 28 produkt visning

Om Akai MIDI-kontrollere

Med et utvalg av MIDI-kontrollere alle tilgjengelig Gear4music.com.com, Akai har mestret utformingen av USB MIDI kontrolleren - som strekker seg gjennom keyboard (MPK register), pads (MPD-området) og selv vind-kontrollere som EWI området.

Gjeldende partnerkabinett med Ableton har brakt brukere av Ableton Live muligheten til å bli mer praktisk med programvaren. APC40 og mindre APC20 er kanskje den mest integrert og kraftig kontrolleren der ute.

De nye LPK25 og LPD8-kontrollerne er flott for DJS og produsents på farten.

Akai MIDI kontrolleren nyheter

NAMM 2017: Akai avsløre MPC-X og MPC Live produksjonsmaskiner

Gå tilbake til sine røtter, Akai er satt til å lade den klassiske MPC-serien og legge en hel rekke moderne oppdateringer til den Ærede musikk produksjonsenheter... Mer »

Akai kunngjøre lanseringen av heftig etterlengtede BT-500 svart dreieskiven

A premium reimdrift platespiller som har wireless streaming, BT-500 er designet for å trekke ut alle musikalske detaljer i din innsamling... Mer »

Akai starte Modellene Mini MK2 bærbare produksjon keyboard i hvitt

En tidsbegrenset utgave av den Akai Modellene Mini MK 2, hvit tilsvarende opererer som et oppsiktsvekkende alternativ som ser så godt som det høres ut.... Mer »