MIDI-kontrollere

En MIDI-kontroller eller MIDI Control overflaten er en digital enhet som overfører MIDI data til andre enheter kan motta den. Bruk av en MIDI-kontroller er å kontrollere programvareinstrumenter brukes på en datamaskin. Andre bruksområder inkluderer kontrollere DAW programvare eller eksterne maskinvare ved å sende MIDI CC kontrollmeldinger. Dette er spesielt nyttig når automatisere spor innenfor din DAW, eller kontrollere transportkontrollene.

View All Information

Studio MIDI-kontrollere

Første 126 produkt visning

Om MIDI-kontrollere

Design som varierer fra tradisjonelle keyboard-skjemaet, pad-orientert controllers - som ofte brukes til å utløse vareprøver, eller spille tromme maskin programvare – eller de med knotter og volumet for bruk når miksing eller tilpasning lydsignaler. Noen MIDI-kontrollere er selv Applikasjonsspesifikk som Akai's APC40 som er integrert direkte i Ableton Live-programvaren.

Gear4music.com.com lager en variasjon av flaggskip modeller som Novations null SL og Launchpad.

MIDI kontrolleren nyheter

NAMM 2017: ROLI innføre Live blokk, Lightpad blokk og Loop blokk

En helt ny tilnærming til å skape lyder, ROLI slipper et nytt sett med moderne og innovative enheter å forsterke din musikalsk erfaring... Mer »

Denon DJ DJ starte #ChangeYourRider i påvente av utgivelsen

Klar for det nyeste tilskuddet til den Denon DJ DJ område, Denon har gitt ut en teaser som gir avgjørende ledetråder til hva nyeste kan være... Mer »

Novation annonsere fargeendring å innlede Control XL

Endre farge fra sin tidligere grå til en elegant svart, lanseringen Control XLS utseende har vært re-forestilt for å holde det inline med nøkkel og innlede kolleger.... Mer »