MIDI-kontrollere

En MIDI-kontroller eller MIDI Control overflaten er en digital enhet som overfører MIDI data til andre enheter kan motta den. Bruk av en MIDI-kontroller er å kontrollere programvareinstrumenter brukes på en datamaskin. Andre bruksområder inkluderer kontrollere DAW programvare eller eksterne maskinvare ved å sende MIDI CC kontrollmeldinger. Dette er spesielt nyttig når automatisere spor innenfor din DAW, eller kontrollere transportkontrollene.

View All Information

Studio MIDI-kontrollere

Første 145 produkter viser

Om MIDI-kontrollere

Design som varierer fra tradisjonelle keyboard-skjemaet, pad-orientert controllers - som ofte brukes til å utløse vareprøver, eller spille tromme maskin programvare – eller de med knotter og volumet for bruk når miksing eller tilpasning lydsignaler. Noen MIDI-kontrollere er selv Applikasjonsspesifikk som Akai's APC40 som er integrert direkte i Ableton Live-programvaren.

Gear4music.com.com lager en variasjon av flaggskip modeller som Novations null SL og Launchpad.

MIDI kontrolleren nyheter

Novation annonsere fargeendring å innlede Control XL

Endre farge fra sin tidligere grå til en elegant svart, lanseringen Control XLS utseende har vært re-forestilt for å holde det inline med nøkkel og innlede kolleger.... Mer »

Native Instruments annonsere tilbud Komplete Kontrol serien og Komplete lyd 6

Tilbyr opptil £80 av Kontrol-serien mens slashing prisen på Komplete lyd 6 til £149, få din sjanse å bruk verdens ledende hardware til en utrolig rabattert pris... Mer »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 på salg på Gear4music nå

Har en rekke nyskapende komponenter som gir ultimate opplevelsen live DJ, Traktor Kontrol S8 er den nye standarden for kontrollere overalt... Mer »