Messinginstrumenter

Våre messinginstrumenter kombinerer en omfattende samling fra noen av de ledende merkene, som for eksempel Yamaha, Bach og Elkhart, med vårt eget rimelige utvalg. Basert på våre år med erfaring tilbyr vi et omfattende og interessant utvalg av instrumenter, inkludert trompeter, eufonium og tromboner.

View All Information

Messing bestselgere

Første 21 produkt visning

Om messinginstrumenter

Messingblåseinstrumenter har solid bakgrunn i klassisk musikk i tillegg til britiske Brass Band, men er også fremtredende i storbandmusikk og jazz. Tonehøyde bestemmes av både hvordan leppene formes og ventiler og slides.

Våre egene Gear4music messinginstrumenter er ideell for nybegynnere eller mer viderekomne spillere som ønsker å utvide sin samling. For mer seriøse spillere, har vår Coppergate-serie avanserte funksjoner og håndverk som tidligere ikke har vært tilgjengelig til denne pris.

Messinginstrument nyheter

Gear4music har en siste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet er fortsatt en av de siste modellene som er tilgjengelige for kjøp i Europa.... Mer »

NAMM 2017: B og S MBX3 arv trompeter/Challenger trompeter

B og S kunngjøre lanseringen av sin profesjonell grade MBX3 trompeter, fagmessig laget og en fryd for øret, MBX3 bringe messing spille til nye funnet høyder... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno Artist modell «New York» trompeter

Vi presenterer Yamaha YTR-9335 og YTR-9445 tilpasset serien trompeter.... Mer »