Tromboner

Trombone er medlem av messingblåsfamilien, og er preget av sin teleskopiske sleide som brukes til å variere tonehøyde. Som alle messinginstrumenter krever trombonen at spillerne vibrerende lepper for å produsere lyd, en teknikk som kalles embouchure.

View All Information

Beste tilbud på tromboner

Første 15 produkt visning

Om Trombones

En del av messing familien, trombone har eksistert i over 600 år og er det eneste moderne orkestrale messing instrumentet som kan spille alle notater av kromatisk skalaen fra begynnelsen. Preget av sin teleskopisk lysbildet trombone er mye brukt i klassisk musikk og har blitt brukt i flere biter av Mozart og Beethoven.

Kjent for sine musikalske instrumenter vi tilbyr Yamaha tromboner til de laveste prisene på nettet. Hos Gear4music.com er vi også stolte av å tilby våre merkede Gear4music tromboner inkludert tenor trombone nybegynner pakker. Våre premium Coppergate og Jupiter områder er utformet som et alternativ, utformet for å fremme trombone spillere. Med dette valget og en hel rekke trombone tilbehør har vi alt du trenger.

Trombone-nyheter

pBone spille i 30 dager utfordring lanserer

pBone plast tromboner utfordrer deg til å lære å spille på bare 30 dager!... Mer »

Denis Wick messing tilbehør hos Gear4music

Vi er glade for å kunngjøre en ny merkevare nå tilgjengelig hos Gear4music, en hel rekke messing tilbehør fra Denis Wick.... Mer »

De 7 beste instrumentene For barn Under 7

Mange foreldre ønsker å oppmuntre barnet til å ta opp et instrument tidlig i livet. Musikk kan være en morsom og givende aktivitet for barn, men å vite hvor du skal begynne kan være vanskelig. Her er våre top picks for ideelle starter instrumenter for barn under 7.... Mer »