Røde mikrofoner

Gear4Music.com

Award vinnende, australske merke Red har eksistert siden 1967, og er nå en av verdens fremste mikrofon produsenter. De er forpliktet til å gi musikere mikrofoner som representerer ultimate verdi, ytelse og brukerens tilfredshet. View All Information

Røde mikrofoner

Første 79 produkt visning

Om Red mikrofoner

Red mikrofoner er kjent for sin kvalitet og brukervennlighet. Med en rekke mikrofoner for scene, studio og ute i feltet Red er valg av musikere, podkastere, foredragsholdere og film beslutningstakere over hele verden.

Red har også et stort antall mic tilbehør slik at du kan tilpasse valgte mic for bestemte betingelser eller miljøer. Kjent for sine unike navn, de inkludere Røde Dead musen og død katten vind dekker!

Reds nyeste mikrofoner som er spesialister på kompatibilitet med iOS produkter. IXY er en stereo mikrofon for iPhone og iPad gir rik, jevn og presis lyd rett til din smartphone eller tavle. Red-SmartLav er en mygg mic som er også kompatibel med iOS, ideelt for diskret, profesjonelle opptak.

Red nyheter

Rode mikrofoner - TFM-50, NT49, NT-RV, NT-5 og VideoMic Pro Anmelde

Forrige uke på sin 50th anniversary feiringer, Rode kunngjorde at de lanserer 6 splitter nye produkter, hver konstruert med bestemte lydopptak formål.... Mer »

Røde annonsere en annen nytt produkt utløsning

Røde annonsere mer på det heftig etterlengtede følger opp til til HS1-den HS2 hodesettet.... Mer »

Røde kunngjøre detaljene på nye Stereo Video Mic og tilbehør

Røde Løft opp lokket på deres ny produktene: The Stereovideo Mic, SM3-R, SM4, PG2-R og PG2-R Pro kabel.... Mer »