Røde mikrofoner

Gear4Music.com

Award vinnende, australske merke Red har eksistert siden 1967, og er nå en av verdens fremste mikrofon produsenter. De er forpliktet til å gi musikere mikrofoner som representerer ultimate verdi, ytelse og brukerens tilfredshet. View All Information

Røde mikrofoner

Første 81 produkt visning

Om Red mikrofoner

Red mikrofoner er kjent for sin kvalitet og brukervennlighet. Med en rekke mikrofoner for scene, studio og ute i feltet Red er valg av musikere, podkastere, foredragsholdere og film beslutningstakere over hele verden.

Red har også et stort antall mic tilbehør slik at du kan tilpasse valgte mic for bestemte betingelser eller miljøer. Kjent for sine unike navn, de inkludere Red Dead musen og død katten vind dekker!

Reds nyeste mikrofoner som er spesialister på kompatibilitet med iOS produkter. IXY er en stereo mikrofon for iPhone og iPad gir rik, jevn og presis lyd rett til din smartphone eller tavle. Red-SmartLav er en mygg mic som er også kompatibel med iOS, ideelt for diskret, profesjonelle opptak.

Red nyheter

Røde annonsere en annen nytt produkt utløsning

Røde annonsere mer på det heftig etterlengtede følger opp til til HS1-den HS2 hodesettet.... Mer »

Røde kunngjøre detaljene på nye Stereo Video Mic og tilbehør

Røde Løft opp lokket på deres ny produktene: The Stereovideo Mic, SM3-R, SM4, PG2-R og PG2-R Pro kabel.... Mer »

Over $300.000 AUD'S-verd av Premier i Red Mics konkurranse

Red mikrofoner har lansert den tredje "My Red hjul" kortfilm konkurransen med en premiepott verdt mer enn $300.000 AUD.... Mer »