Shure mikrofoner

Gear4Music.com

Shure Microphones ble grunnlagt i 1925 av Sidney Shure. I 1939 ble Shure sin berømte mikrofon Model 55 laget. Denne har blitt brukt i forbindelse med noen av verdens mest berømte taler, fra folk som John F. Kennedy og Martin Luther King, og har også blitt brukt av artister som Elvis Presley. Shure har laget en ny kopi av Model 55, Shure 5575LE. View All Information

Mest populære Shure mikrofoner

Første 36 produkt visning

Om Shure mikrofoner

I 50-årene introdusert Shure Unidyne 55, mer kjent som "Elvis mic".

Fortsatt i produksjon i dag som Shure 55SH, har den blitt en tidløs klassiker. Et Decade senere introduserte Shure SM57 og SM58. I dag, er SM-serien kanskje de mest populære mikrofonene i bransjen. SM57 er kjent for å få best ut av et gitarkabinett. SM58 er flott for live vokal. Beta-området tilbyr høyere-output og feedback kontroll.

I tillegg til et bredt utvalg av dynamisk mikrofoner, produserer Shure et bredt spekter av kondensator mikrofoner, trådløse mikrofoner og rimelige PG-serie.

Shure mikrofon nyheter

Shure's ringe For legender Live vinnere har blitt annonsert

En Jazz/Funk kollektive fra Bordeaux i Frankrike, Lehmann Brothers band har blitt valgt som Shure's kaller For legender vinnerne i den siste live konkurranse... Mer »

Kjøpe noen Shure GLX-D Wireless System og motta en gratis SB902 Li-ion batteri gratis

I deres siste kampanje, Shure tilbyr kundene muligheten til å få sine hender på et oppladbart kan opptil 10 000 timer avspilling... Mer »

Er din bandet levende legende?

Shure annonsere deres "Call for legender - Live Contest" der selskapet søke høyt og lavt for den neste levende musikklegender.... Mer »