Trådløse mikrofoner

En Tradlos mikrofon overforer enten via radio-overforing, eller mer nylig via digitalt signal. Tradlose mikrofoner som er basert pa radio-overforing, for eksempel Sennheiser Freeport system, overforer via UHF og sender pa visse frekvenser. En digital tradlost system, som Line 6 XD-V70 system, overforer pa samme mate en tradlose Internett-ruter, men med fordelen av ikke forstyrrer andre eteren.

View All Information

Mest populaere tradlose mikrofoner & systemer

Første 31 produkt visning

Om trådløse mikrofoner

Trådløse mikrofoner som er basert på radio-overføring, for eksempel Sennheiser Freeport system, overfører via UHF og vil overføre på visse frekvenser. En digital trådløs system, som Line 6 XD-V70-system, overfører på samme måte som en trådløs Internett-ruter ville, men med fordelen av å ikke forstyrrer andre airwaves. Digital trådløs er også ansett for å være en ingen 'lossy' formatere, gir deg bedre lydgjengivelse. Trådløse mikrofoner er tilgjengelige i vanlig dynamiske-, kondensator- og lavallier (nål/clip-på) stil.

Trådløse mikrofon-nyheter

Musikmesse 2013: Audio-Technica lansere nye utstyret

Audio-Technica vil lansere tre nye produkter på årets Musikmesse i Frankfurt.... Mer »

NAMM 2013: AKG oppdatere C1000 S Multipurpose Mic for vinteren NAMM

C1000 S liten-membran kondensatormikrofon er høy ytelse i innspillingen situasjoner, live-eventer, og selv når innspillingen instrumenter, en ekte arbeidshest mikrofon.... Mer »

Shure konkurransen ber deg om å Remix Snow patrulje

Shure Europa har annonsert en spennende ny konkurranse som ber deg om å laste ned av stilkene av tittelsporet fra Snow patrulje falt Empire album og lage din egen remix!... Mer »